Naujos vienybės spalvų derinys, turi galimybę tapti neginčijamu proveržiu nugalint iššūkius

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://ekspertai.eu/naujos-vi... 2023-01-16 20:37:00, skaitė 320, komentavo 2

Naujos vienybės spalvų derinys, turi galimybę tapti neginčijamu proveržiu nugalint iššūkius

Tautodailininko Birutės Eriksono-Šamarliak-Gulbinienės modifikuotas LR Seimo logotipas.

Prieš šių metų Sausio 13-osios minėjimus, LT teritorijos administratoriai (vasalai, kolaborantai), sureagavo į žmonių pasipiktinimą, dėl be perstojo, aukščiausiu lygiu viešai niekinamų Lietuvos valstybės simbolių.

Kaip žinoma, yra ne tik niekinami Lietuvos simboliai, keičiant jų spalvas, tačiau ant valstybinių pastatų (teismų ir t.t.) plevėsuoja svetimos, slaviškos valstybės vėliavos.

„Pastaruoju metu Seimo „Facebook“ paskyrą komentaruose ir žinutėse užplūdo pasipiktinimas dėl Ukrainos vėliavos spalvų naudojimo šios paskyros profilio nuotraukoje.

Pabrėžiame, kad Seimo logotipas nėra oficialus valstybės simbolis, o Ukrainos palaikymas sujungiant institucijos ženklą bei Ukrainos vėliavą niekaip nekelia grėsmės Lietuvos valstybingumui ir nepriklausomybei.

Nesiliaujantį komentarų bei žinučių srautą ir pasikartojančias sąmokslo teorijas vertiname kaip tikslingai prieš Seimo paskyrą nukreiptą informacinę ataką, o kai kuriais atvejais ir veikimą prieš Lietuvą, kurios oficiali pozicija yra visomis įmanomomis priemonėmis palaikyti už visų mūsų laisvę kovojančią Ukrainą. Tuo šią diskusiją ir baigiame. Kartu iki pergalės!“, - išaiškinta LR Seimo visuomeninio tinklo „Facebook“ paskyroje.

seimas.jpg

Todėl šiuo klausimu akivaizdžiai matomai priešpriešai, ekspertai.eu kviečia eiti vienybės ir santarvės keliu, siūlydami abiems konfiktuojančioms pusėms modifikuotą LR Seimo logotipą, kurį sukūrė tautodailininkas Birutė Eriksonas-Šamarliak-Gulbinienė.

Naujajame siūlomame LR Seimo logotipe siūlomos transgenderių vėliavos spalvos subtiliai persipina už visos Europos, viso civilizuoto-demokratinio pasaulio laisvę ir nepriklausomybę kovojančios Ukrainos vėliavos spalvomis. Tokiu būdu išryškinama pagrindinė idėja – galutines pergales visada pasieksime tik mūšių laukuose.

Susiję:

Apie dingusius (pavogtus, sudegintus) pagrindinius Lietuvos valstybės atkūrimo dokumentus