Kas ir kodėl numušė malūnsparnį su ukro-mentais?

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2023-01-23 04:30:00, skaitė 560, komentavo 6

Kas ir kodėl numušė malūnsparnį su ukro-mentais?

Niekas iš lietuviškos fake news, polit-oluchų ir blocherių neatkreipė dėmesio, o juo labiau niekaip nepakomentavo tokio „atsitiktinumo“: salo- reicho vidaus reikalų ministras Monastyrskis buvo likviduotas iškart po slapto CIA-CŽV vadovo Viljamo Džonso vizito į Kujevą.

Taip pat kaip ir niekam nepasirodė tokiu keistu „sutapimu“  staigus jo pavaduotojo Jenino sprendimas skristi į kažkokią „inspekciją“.

Yra tikslios informacijos, kad Jeninas niekur ir nesiruošė skristi, bet tai padarė po skambučio į mobilųjį.

Asmeniniu klouno Zelios nurodymu, jam artimas mentas Monastyrskis rinko dosje, dokumentus-kompromatą, apie visus asmenis, susijusius su neteisėta ginklų ir ginkluotės prekyba per Okrainą. Amerikonai buvo iškėlę sąlygas, kad ginkluotės pardavimo mazgo ir grandinėlės aptarnavimu turės užsiimti tik siauras Klouno Zelios ofiso žmonių ratas. Tačiau tradicinis Okrainos chocholų žiurkiškumas, glūdintis genetiškame lygmenyje, nulėmė tai, kad labai daug žmonių buvo prisisiurbę  prie nelegalios prekybos vakarietiška ginkluote. O tai jau sukėlė pavojų USA demokratų partijai, kaip nusikalstamos prekybos ginklais organizatorei.

Po respublikonų kongresmenės Viktorijos Spartc kelionių į Okrainą, Monastyrskio dosje dokumentinė medžiaga atsidūrė jos rankose. Labai nesunku susigaudyti kokiu būdu ji juos gavo – per Dnepropetrovską, Benios Kolomoiskio tėvoniją, to paties kuris stūmė klouną Zelią į rinkimus.

Amerikosai nieko nežinojo apie klouno Zelios-Monastyrskio dosjė. Slaptų dokumentų nutekėjimas, greičiausiai, įvyko per prezidento ofisą, kuriame, pavyzdžiui, yra tokia klouno Zelios sekretorė Levčenko, kuri yra ant tiek patikimas jam asmuo, kad Jermakas ne kartą reikalavo, jog klounas Zelias liautųsi vieną kartą pašvęsti savo ilgametę podružkę Mašką į slaptus reikalus. Savo ruožtu Levčenka palaiko gerus santykius su buvusiu biuro vadovu Bogdanu - asmeniniu Benios Kolomoiskio advokatu.

Susprogdinus sraigtasparnį, visus informacijos nuotekėjimus galima padžiauti ant jau nugaišusio Monastyrskio, taip nukreipiant į šoną šeimininkų amerikosų pyktį nuo klouno Zelenskio.

Na o kas liečia apie Jeniną, tai jis yra susijęs su lėšų pervedimo per FTX kriptovaliutų biržą tema. Prieš 2020 metų rinkimus USA, FTX paaukojo 45 mln. dolarų, išskirtų kaip pagalbą Okrainai, kandidatams nuo USA demokratų partijos. Faktiškai, pindos-demokratai štai tokiu „elegantišku“ būdu pavogė lėšas iš USA biudžeto savo partinėms reikmėms.

Jeninas  baigė ukro-KGB akademiją, dirbo išorės žvalgyboje, buvo Okrainos generalinio prokuroro ir Okrainos užsienio reikalų ministro pavaduotoju. Jis buvo laikomas „pilkuoju kardinolu“ visuose žinybose, kuriose anksčiau dirbo. Monastyrskis - tai jo marionetė, kuria jis naudojo stebėti klouno Zelios ofisui.

Pagal visus požymius, USA demokratai jau užsiėmė savo "ukro-skalbyklų" pėdsakų "valymais".

P.S. Ir kas dabar galėtų paneigti, kad tai ne dėdė Semas liepė savo pakalikams numušti malūnsparnį su ukro-mentais?

P.P.S. Arba kas galėtų paneigti, kad išnaglėjęs mentas Monastyrskis pradėjo reikalauti iš ukro-vermachto savo dalies ir buvo padėtas į vietą?