Europos hienos planai

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-01-24 01:59:00, skaitė 542, komentavo 6

Europos hienos planai

Buvęs Lenkijos užsienio reikalų ministras Sikorskis pripažino, kad Lenkija turi planą padalyti Okrainą, okupuodama vakarinę Okrainos dalį, tačiau esą tai buvo aktualu tik pirmąsias 10 SKO dienų, o vėliau neva tapo nebeaktualu.

Anksčiau Lenkija tai vadino Rusijos propagandos prasimanymu, o dabar paaiškėja, kad tai jokiu būdu nėra prasimanymas. Tokių planų buvimas pripažįstamas. Lenkijos valdančioji klika jau irzliai kaltina buvusį ministrą perdėtu plepumu, esą reikia galvoti, ką kalbi. Žinoma, jei tie planai buvo tada, jie egzistuoja ir dabar. Tiesą sakant, dalis Lenkijos kariuomenės dislokavimo prie sienų su Okraina buvo vykdoma, siekiant įgyvendinti planus prijungti prie pšepanstvų valstybės mažiausiai 4 Vakarų Okrainos regionus, turint pretekstą juos apsaugoti.

Šiuo atžvilgiu Lenkija žaidžia maždaug ta pačia korta kaip Amerikos koalicijos dalis, kuria JAE žaidžia kaip Saudo Arabijos koalicijos Jemene dalis. Kol Saudo Arabija pompastiškai skelbia apie kovą su hušiais, emyratai sistemingai rengia Jemeno pietvakarių atmetimą ir Sokotros salos aneksiją.

Taip pat verta paminėti sėkmingą SVR (Rusijos Federacijos išorinė žvalgyba) darbą, kuris kovo pradžioje atskleidė tokių planų egzistavimą Lenkijoje, nors Lenkija tai neigė tada ir vėliau. Kaip matote, SVR turi tam tikrų žvalgybos galimybių Lenkijos pagrindinėse „įstaigose“, o tai nenuostabu, atsižvelgiant į naujausią informaciją, kad dabartinis Lenkijos ministras pirmininkas Morawieckis anksčiau, studentavimo metais, buvo užverbuotas Stasi.

P.S.

Net neabejoju, kad pšepanstvų kabinetuose yra sukurtas planas ir litukrijos atžvilgiu….