Vilnių - P-taškas?

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2023-01-24 22:14:00, skaitė 429, komentavo 6

Vilnių - P-taškas?

Rūškana sausio 23 diena Vilniuje. Gedimino prospektas nukabinėtas raudonai-baltais neaiškiais ženklais. Apačioje užrašas "Vilnius 700". Viršuje - trys geometrinės figūros. Gal taip "narkomanų partijos" gatvių siaurintojas vaizduoja "G" tašką. O gal tai koalicijos partnerių, iš "pedofilų partijos", koks "P" taškas? 

https://youtu.be/7krkI9B7SjQ

O kur Didžiojo Kunigaikščio Gedimino, Vilniaus įkūrėjo, simbolis - Gedimino stulpai, kur Trispalvė, Vytis?

Pasidomėjau, koks gi nevėkšla kūrė šitą keistą, švelniai kalbant, kvailystę? Pasirodo kažkoks ponas, su slaviška pavarde. Tai jis pasitarnavo "narkomanų partijos" gatvių siaurintojui. Štai ką šitas veikėjas rašė:

„Kurdamas logotipą Vilniui, galvojau apie tai, su kuo man siejasi miestas. Pirmiausiai – su architektūra, formuojančia miesto veidą ir mūsų gyvenimo būdą. Taip kilo mintis logotipe perteikti labai paprasto architektų naudojamo įrankio – liniuotės-trafareto – idėją. Norėjosi, kad ženklas būtų įsimintinas, o ne perdėtai komplikuotas. Taip pat ieškojau sprendimo, kuris leistų aktyviau įtraukti visuomenę jį naudojant, nesinorėjo, jog tai būtų tiesiog statiškas simbolis, naudojamas tik institucijos atributikoje“, – apie kūrybinį  procesą pasakojo Edvinas Grišinas.

Buvo neįvykęs "kalnelis" Lukiškių aikštėje, vietoje Vyties, dabar raudonai baltas niekalas, vietoj prasmingos Sostinės simbolikos. Pamenate, ką sakė Konfucijus? "Pasaulį valdo ženklai ir simboliai, o ne žodis ir įstatymas".

Vilniaus meras R.Šimašius - piktybinis sostinės socialinis parazitas: korumpuotas ir nevalyvas, bet puikiai tarnaujantis švabams-sorašams ir jų šeimininkams, kurių tikslas - išvalstybinti Lietuvos sostinę, atplėšti ją nuo Lietuvių tautos, paversti vien tik satanizmą ir išsigimimą reiškiančiu "G" ar "P" tašku. Vilniaus išvalstybinimas, manau, yra bendro Lietuvos išvalstybinimo plano sudedamoji dalis, apie ką kalbėjo kunigas R.Grigas

Kada gi Jūs, mieli lietuviai, atsipeikėsite, prabusite iš letargo miego? Ar nematote, ką su Lietuva, sostine Vilniumi, daro šita, už 30 sidabrinių Lietuvą pardavusių, niekšų gauja?