Dėl pedofilijos Žalimas dar tyli, bet kovą už Baltarusijos laisvę tęsia

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://ekspertai.eu/del-pedof... 2023-02-12 20:31:00, skaitė 340, komentavo 2

Dėl pedofilijos Žalimas dar tyli, bet kovą už Baltarusijos laisvę tęsia

Jau kelios savaitės vis nenurimstant pedofilijos skandalui Žmonių partijoje, kuomet sunkių įtarimų šešėlis krito ant jau buvusio Seimo nario, Landsbergių bendruomenės atstovo Kristijono Bartoševičiaus, pasisakė visi, kas tik galėjo pasisakyti.

Tačiau iki šiol pedofilijos tema kol kas tyli vienas garsiausių Lietuvos teisininkų, dabar labiau žinomas kaip teisės Minedas, buvęs Konstitucinio teismo pirmininkas Dainius Žalimas.

Iki šiol nepavyko užfiksuoti vyriškio nuomonės šiuo labai jautriu Lietuvai klausimu.

Bet negalima sakyti, kad D. Žalimas nieko neveikia – jis toliau aktyviai kovoja už Baltarusijos laisvę.

„Teisės ir demokratijos centras tęsia savo veiklą aiškindamasis Baltarusijos autoritarinio režimo nusikaltimus prieš šalies žmones. Vasario 13 d. (pirmadienį) 14 val. EHU (Savičiaus g. 17, Vilnius) aptarsime Baltarusijos „teisėjų“ veiklą. Teisės į teisingą teismą paneigimas, vertintinas kaip nusikaltimai žmoniškumui, - taip trumpai galima apibūdinti „teisingumo“ vykdymą Baltarusijoje“, - visuomeniniuose tinkluose skelbia D. Žalimas.

zalimas%20pedofilija%20kova.jpg

Norintys dalyvauti aptarime, gali registruotis čia – docs.google.com/forms.

Ekspertai.eu primena, kad VšĮ „Teisės ir demokratijos centras“, tai solidžius mokesčių mokėtojų pinigus gaunanti įstaiga, kurioje dirba vienas žmogus, t.y. D. Žalimas.

Su įstabiu D. Žalimo internetiniu tinklalapiu, kuris veikia dviem kalbom (rusų ir anglų), galima susipažinti čia – ldc-jh.eu.

Minėtas teisininkas garsėja nestandartiniais ėjimais. Dėl savo skelbiamų tekstų, kuriuose, pasak D. Žalimo, „skleidžiama dezinformacija, karo propaganda, kurstomas karas, raginama prievarta pažeisti Lietuvos Respublikos suverenitetą – pakeisti jos konstitucinę santvarką, kėsintis į jos nepriklausomybę arba pažeisti teritorijos vientisumą“, pats kreipėsi į Generalinę prokuratūrą.

Keli susiję:

Dainiaus Žalimo raštas Generalinei prokuratūrai – tai kažkas TOKIO

Dėl Žalimo skundo „ekspertai.eu“ pateikė atsakymą ŽEIT lyderei Gražinai

Landsbergių bendruomenė nurodė „ekspertai.eu“ publikacijas, dėl kurių jiems ypač skauda