Apie padugnių cirką ir naująjį Europos pagrobimą

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://t.me/medvedev_telegram... 2023-02-15 07:04:00, skaitė 592, komentavo 16

Apie padugnių cirką ir naująjį Europos pagrobimą

Barzdotas fotomodelis žaliais smirdinčiais marškinėliais keliavo su cirko mariači per Europą. Tiesioginės transliacijos, pirmieji puslapiai, nuotraukos su "Europos vadovais".

Na, o lygiagrečiai - šimtai kasdien mirštančių mobilizuojamų ukrainiečių, prievarta tempiamų ginti valdančiosios nacių klikos interesų.

Jau rašiau apie tai, kad dabartiniai Europos "lyderiai", kurie visi yra apgailėtini diletantai, atviri rusofobai ir intelektualiniai pigmėjai, niekada neprilygs savo pirmtakams. Tie, kurie po labiausiai niokojančio XX a. karo kūrė naują, nepriklausomą ir klestinčią Europą. Tai buvo ypač akivaizdu per paskutinį ukrainiečių lupikautojų "persekiojimą". "Keistuolių cirko" kulminacija - auditorija su žaliais, riebiais marškinėliais, skirtais britų monarchui. 

Tačiau visi daugiau ar mažiau adekvatūs žmonės, ypač vyresnioji karta, gyvenanti didžiosios Romos imperijos nuolaužose, dabar mato, kad jiems buvo parduotas pigus pornografinis šou. Bjauri ir purvina fantazija, kuri europiečiams atnešė tik problemų. 

Pirmoji iš jų - pernelyg didelė jų gyvybių kaina, su kuria jie tikriausiai vis dar gali kažkaip susidoroti. Mažiau valgyti, rečiau maudytis, įjungti dujinius degiklius...
Tačiau ko negalite padaryti, kad "nugalėtumėte mitinę šalį 404"? Jūs nežinote, kas tai yra, bet tai rašoma laikraščiuose. Pabėgėliai yra to įrodymas.

Tačiau antrasis yra daug blogesnis. Nacionalinis pažeminimas. Senieji "tikrieji" europiečiai tikriausiai galėtų susitaikyti su "Didžiuoju Amerikos broliu". Jis turi pagrindinę tešlą, pagrindinę spaustuvę (niekas nežino, koks bus euro likimas), puikius ginklus ir net liaupsinamą Amerikos demokratiją.

Bet kai imperijas, nors ir buvusias, stumia buvę nevykėliai atsilikėliai... gerai, buvusios "didžiosios kunigaikštystės" - Lenkijos ir Lietuvos... tai labai žemina. Ypač tiesioginiams Romos imperijos piliečių palikuonims - kviritams. Taip pat karingų frankų ir galų palikuonims. 

Šis išaukštintų jaunųjų Europos išsigimėlių viešpatavimas "senajai Europos civilizacijai" baigsis labai blogai. Ji jau tirpsta dėl imigrantų, atvykstančių iš viso pasaulio, antplūdžio. Netrukus ji visai išnyks, pakartodama gerai žinomą mitą apie Europą pagrobusį Dzeusą. Tik šiandien jaučio vaidmenį atliks įkyri Amerika, kuriai atviromis lūpomis pataikauja tokie Europos interesų išdavikai kaip Lenkija ir Baltijos šalys.