Iš kur visi eurosojuzo debilai atsirado?

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://t.me/medvedev_telegram... 2023-02-16 07:50:00, skaitė 657, komentavo 12

Iš kur visi eurosojuzo debilai atsirado?

Blogai, kad Europos Komisijos vadovas visiškai nesupranta ekonomikos ir yra įpratęs žiūrėti tik į medicininius dalykus. Kaip kitaip paaiškinti, kad aukščiausio rango ES ginekologė su neslepiamu džiaugsmu skaičiuoja Rusijos nuostolius dėl naujosios sankcijų bangos, bet neskaičiuoja savo įmonių nuostolių. Deja, gailestingumo taisyklė, cura te ipsum! (Gydytojau, gydykis pats). Nuo kvailumo ir nekompetencijos vaistų nėra.

O antrasis nuo narkozės išsekęs žmogus, pravarde Borrellas (dar žinomas kaip užsienio reikalų komisaras), reikalauja uoliai ieškoti Europos sandėliuose Ukrainos režimui skirtų tankų. Teisingai, tik taip turi elgtis tikras diplomatas! Būtent ES vyriausiasis diplomatas ir niekas kitas turėtų sakyti, kad Rusija yra amžinas Europos priešas, ir raginti kariauti iki pergalingos pabaigos (suprantama, Ukrainos pabaigos)! Bravo, Talleyrand'as ploja iš viršaus!

Kas kitas? Freak show turi tęstis...

https://sputniknews.com/20230213/all-he-had-to-do-was-stop-attacking-donbass-italys-berlusconi-blames-zelensky-for-ukraine-crisis-1107386273.html

"Viskas, ką jis turėjo padaryti, tai nustoti pulti Donbasą": Berluskonis kaltina Zelenskį dėl Ukrainos krizės

Buvęs Italijos ministras pirmininkas nutraukė asmeninę draugystę su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu praėjusį pavasarį po to, kai Donbaso krizė peraugo į visavertį Rusijos ir NATO įgaliotąjį konfliktą Ukrainoje, ir išreiškė apgailestavimą, kad jo pastangos įtraukti Rusiją į Vakarų institucijas žlugo. Italijos valstybės veteranas Silvijus Berluskonis (Silvio Berlusconi) suerzino kai kurias plunksnas tiek Romoje, tiek Kijeve, užsipuolęs Ukrainos prezidentą Volodymyrą Zelenskį dėl jo vaidmens krizėje su Rusija ir sukritikavęs Italijos ministrę pirmininkę Džordžiją Meloni (Giorgia Meloni) už tai, kad ji sutiko susitikti su Ukrainos vadovu.

"Jei būčiau ministras pirmininkas, niekada nebūčiau susitikęs su Zelenskiu, nes mes matome, kaip niokojama jo šalis, kaip žudomi jo kariai ir civiliai gyventojai", - sakė S. Berlusconi žurnalistams sekmadienio vakarą po to, kai dalyvavo regioniniuose rinkimuose Lombardijoje, šiaurės Italijoje.

"Šio pono elgesį vertinu labai, labai neigiamai", - sakė 84 metų buvęs ministras, turėdamas omenyje V. Zelenskio vaidmenį kurstant krizę Donbase. "Viskas, ką jam reikėjo padaryti, tai nustoti pulti dvi Donbaso autonomines respublikas, ir to nebūtų įvykę", - sakė S. Berlusconi.

S. Berlusconi paragino JAV įsipareigoti sudaryti daugiatrilijoninį Maršalo plano stiliaus taikos susitarimą, skirtą Ukrainai atkurti, o lėšos būtų skiriamos su sąlyga, kad Kijevas sutiks "rytoj" nedelsiant nutraukti ugnį, už tai, kad bus visiškai sustabdyta Vakarų finansinė ir ginkluotės pagalba. "Tik tai galėtų įtikinti šį poną [V. Zelenskį] pasiekti paliaubas", - mano buvęs premjeras.