Ar gėjų eitynės baigsis ketvirtuoju reichu?

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://orientalreview.org/201... 2023-03-19 07:53:00, skaitė 504, komentavo 24

Ar gėjų eitynės baigsis ketvirtuoju reichu?

Prieš priimant naująjį Rusijos įstatymą, draudžiantį platinti homoseksualumo propagandą nepilnamečiams, LGBT (lesbiečių, gėjų, biseksualų ir transseksualų) aktyvistai daugelį metų svajojo žygiuoti Maskvos gatvėmis ir reikalauti tų pačių teisių, kurias jų "vaivorykštiniai" tautiečiai jau turi daugelyje ES šalių (įteisinti tos pačios lyties asmenų santuokas, teisę įsivaikinti vaikus ir t. t.).  Tačiau dabartinis draudimas šių "vaivorykštės šalininkų" negąsdina. Vienas iš jų, kalbėdamas neviešai, prognozavo: "Mes kreipėmės ir toliau kreipsimės į Europos Žmogaus Teisių Teismą, ir gausime tai, ko norime.  Tai nauja era, ir netrukus mažumą sudarys archajiški heteroseksualūs galvijai..." ORIENTAL REVIEW tęsia mūsų anksčiau pradėtą nagrinėti subtilų klausimą dėl galingųjų partonystės LGBT bendruomenių atžvilgiu ir skelbia Ukrainos ekspertų parengtą analitinę santrauką.

Vaivorykštės būtybės

Neseniai Prancūzijos parlamentas balsavo už įstatymą, leidžiantį tos pačios lyties asmenų santuokas ir suteikiantį tokioms poroms teisę įsivaikinti vaikus.  Prancūzija tapo devinta šalimi Europoje ir keturiolikta pasaulyje, kurioje tos pačios lyties asmenų šeimos "įtvirtintos įstatymu".

Tai buvo daugiau nei tik dar viena Europos nuolaida gėjams ir lesbietėms.  Atrodo, kad tai žymi bifurkacijos tašką - momentą, kai Senasis pasaulis pradėjo pereiti į naujo tipo visiškai kitokią visuomenę.  Valdžios institucijos sąmoningai plečia LGBT bendruomenės teises, nekreipdamos dėmesio į visus "heteroseksualių galvijų" bandymus protestuoti.  Reikėtų pažymėti, kad šimtai tūkstančių paprastų Prancūzijos piliečių (nuo 340 000 iki 800 000) pasisakė prieš šį įstatymą - precedento neturintis skaičius žmonių, kurie ryžosi išeiti į gatves reikalaudami surengti referendumą šiuo klausimu.  Tačiau didžioji dalis pasaulio žiniasklaidos šį faktą ignoravo ir labai sumenkino protestuotojų skaičių.  Tai akivaizdžiai atskleidžia, kad Europoje ketinama plėsti LGBT teises (o šios plėtros istorija vargu ar buvo spontaniška).

Pažangiausi šių seksualinių mažumų atstovai save suvokia kaip smogiamąją jėgą, veikiančią pasaulinio elito dalies, įsitikinusios, kad homo sapiens kaip tipas jau išsisėmė ir jį reikia radikaliai performuoti, vardu...

"LGBT bendruomenė yra viena iš šios pasaulio tvarkos performavimo ir radikalaus pertvarkymo priemonių", - komentavo Ukrainos sociopolitinės analizės agentūros direktorius Sergejus Čepikas.  "Tikrieji planetos šeimininkai, pasauliniai finansininkai ir MNC savininkai, yra tie, kurie stovi už projekto "Vaivorykštės sutvėrimai" Europoje.  Jie ketina sukurti neopagonišką visuomenę genų inžinerijos, biotechnologijų ir psichologinio programavimo pagrindu, nesiūlydami likusiam pasauliui jokio alternatyvaus modelio.

"Europa išleidžia didžiules pinigų sumas genetiniams tyrimams, genų inžinerijos ir visų rūšių biotechnologijų plėtrai.  O LGBT bendruomenė yra puiki terpė eksperimentams.  Šiandien turime transseksualų, bet rytoj galime sulaukti žmonių, kurie yra abiejų lyčių derinys, o poryt - naujos rūšies "žmogaus iš mėgintuvėlio", kokio nors homo-trans-seksualisto-futuristo (vadinkite, kaip norite), kuris yra gamtos ir Dievo įžeidimas.  Jau nekalbant apie transplantacijos chirurgų, kosmetologų, vaistininkų, plastikos chirurgų ir t. t. rinkos plėtrą.  Daugelis iš jų svajoja paleisti surinkimo liniją androginijos parodijoms gaminti - tai būtų beprotiškai pelninga.  O pirmas žingsnis kuriant šią ateities visuomenės parodiją yra gėjų ir lesbiečių santuokos įteisinimas, suteikiantis jiems teisę auginti į save panašius ir įtvirtinantis penkias socialines lytis (netrukus jų bus aštuonios!)."

Mūsų akyse gimsta, tiksliau - iš biologinio molio formuojasi, kažkas panašaus į homunkulusą - translytį žmogų, kuriuo manipuliuojama ir kuris neturi natūralių žmogiškų emocijų, bet kurio sąmonė yra sukurta ir nuolat išoriškai koreguojama... Tai nepaprastai sudėtinga užduotis, kuri, mūsų manymu, yra neįmanoma - dėl esminių Kūrėjo suteiktų apribojimų tiek gamtoje, tiek žmogaus prigimtyje. Tačiau artimiausioje ateityje - nors paprastam žmogui tai atrodo gana tolima - labai tikėtina, kad galbūt bus pradėtas kitoks projektas (ir mes neabejojame, kad jis bus pradėtas).

Ketvirtasis reichas

Dauguma vietinių europiečių turi natūralią orientaciją ir prieštarauja LGBT teisių plėtrai tiek biologiniu, tiek socialiniu lygmeniu.  Nepaisant pastaraisiais dešimtmečiais suintensyvėjusių pastangų persitvarkyti, Europos visuomenė yra gana inertiška ir įpratusi gyventi pagal konkrečias, per šimtmečius susiformavusias taisykles.  Vienas dalykas, kai gėjai ir lesbietės gyvena savo atskiroje erdvėje, o kitas, kai jie pradėjo užimti aukštas pareigas, kurti savo šeimas, priimti globojamus vaikus ar užsakinėti kūdikius per mėgintuvėlį ir griauti visas tradicines vertybes, įstumdami daugumą į kultūrinį getą.

Todėl labai išpopuliarėjo itin nacionalistinės ir atvirai rasistinės partijos, pasisakančios už tradicinę šeimą ir visų užsieniečių išvarymą.  Žinoma, Europa jau dabar susiduria su nemažai problemų: imigrantų antplūdis, gyventojų perpildymas, viduriniosios klasės erozija, nepakankami ištekliai ir pan. Europiečiai, turintys giliai įsišaknijusias senojo pasaulio vertybes, nuolaidas LGBT bendruomenei gali laikyti paskutiniu lašu, sukėlusiu ultranacionalistinių partijų populiarumo sprogimą.

Net ir dabar parama tokioms partijoms yra gana didelė.  Politinio korektiškumo slopinamas ir agresyvios mažumos persekiojamas vidutinis Europos buržua mieliau tyli apie savo tikrąsias politines pažiūras - iki "X" valandos pradžios.  Visuomenėje, kurioje apačios ir viršūnės yra sukeistos vietomis, visi įmanomi nukrypimai parduodami kaip normos, o bet koks bandymas ginti tradicines, normalias vertybes stigmatizuojamas kaip praktiškai nusikaltimas žmonijai, žmonės netyčia tampa fašistais ....  Tai matyti iš Anderso Breiviko, Norvegijos nacių simpatiko ir šaudytojo, kurio likimas sulaukė kitų europiečių užuojautos.

Todėl gali būti, kad projektas "Vaivorykštės būtybės" yra "netikra vėliava", kuria siekiama užmaskuoti tikruosius elito tikslus senojoje Europoje.  Ir netrukus Ketvirtojo reicho projektui bus uždegta žalia šviesa.  Jis prasidės čia pat, Norvegijoje, arba, pavyzdžiui, Austrijoje ar Prancūzijoje... Prisimenate stulbinančią Austrijos Laisvės partijos lyderio Jorgo Haiderio (kuris vėliau buvo nužudytas) sėkmę ir jo idėją sukurti visos Europos tarpvyriausybinį nacionalistų aljansą?  O Jean-Marie Le Peną, kuris 2002 m. rinkimuose liko per žingsnį nuo Prancūzijos prezidento posto, nors jam aršiai priešinosi visas žiniasklaidos spektras?

Ketvirtojo reicho planas, apimantis visą ES, yra gana perspektyvus.  Vienoje ar kitoje šalyje į valdžią atėję nacionalistai ir (arba) rasistai gali sukelti grandininę reakciją, kuri gali apimti strategiją išvalyti Europą nuo neeuropiečių, pavyzdžiui, afrikiečių, azijiečių ir arabų, taip pat tokių anomalijų kaip LGBT bendruomenė.  Europos rasizmo ideologai (ir visatos šeimininkai...) pamatys, kad jų svajonė išsipildys - sumažės gyventojų skaičius, bus išspręsta užimtumo ir išteklių problema ir sukurta neo-vergų kastų visuomenė, pagrįsta aukštųjų technologijų ir ekologiška ekonomika (socialinės kastos ir pažangiosios technologijos gali būti gana suderinamos).

Be to, didelį vietinių europiečių pasipriešinimą gali sukelti masinis tos pačios lyties porų vaikų įvaikinimas.  Tos pačios teisinės nuostatos, leidžiančios gėjams ir lesbietėms globoti vaikus, griauna pačią pilietinės visuomenės esmę.  Pilietinė visuomenė iš esmės yra plataus masto nuosavybės savininkų koalicija, kuri priima įstatymus, kad galėtų apsaugoti savo nuosavybę.  Jei dauguma europiečių turi nuosavybę, kurią saugo įstatymai, ir jie gali patys auginti savo vaikus, tos "nereikalingos gėrybės" - vaikų pavidalu - LGBT bendruomenei paprasčiausiai neegzistuoja.  Tie, kurie atiduoda vaikus arba išnešioja juos iki termino mainais už pinigus, yra tie, kurie nieko neturi.  Tai reiškia, kad kai kurie žmonės Europoje turi gyventi tokiomis beviltiškomis aplinkybėmis, kad būtų pasiryžę parduoti savo vaikus.  Atrodo, kad atsiranda prielaidos ne pilietinei visuomenei, o neo vergovinei vietinių europiečių visuomenei, verčiančiai juos ieškoti prieglobsčio kitokiose pinklėse - Ketvirtajame reiche.  Taigi gėjų ir lesbiečių poros pasiims vaikus iš "išorinio pasaulio", iš šalių, kuriose neo-vergovinė nuosavybė yra de facto realybė.

"LGBT bendruomenės vaikų įvaikinimas yra dar vienas peilis pilietinei visuomenei į nugarą - tai galimybių ir pasirinkimo teisės naikinimas", - teigia Ukrainos politikos ekspertas Ivanas Stepnychas.  "Taip, yra žmonių, kurie tam tikru momentu pajunta, kad jie yra "kitokie".  Tačiau tai nėra spontaniškas sprendimas, o tik pakankamai brandžiame amžiuje, ne anksčiau nei brendimo amžiuje.  Tai yra jų pasirinkimas ir teisė, ir jis nusipelno apgalvoto atsako.  Tačiau kokį pasirinkimą turi vaikai, kuriuos LGBT bendruomenei išnešioja surogatinės motinos arba kurie perkami "civilizuotoje biologinių prekių rinkoje"? ... "