Holivudinė realybė ir fantazijos…

Autorius: Dijana Apalianskienė Šaltinis: http://kulgrinda.lt/1214/holly... 2016-02-23 09:47:24, skaitė 2835, komentavo 0

Holivudinė realybė ir fantazijos…

Nieko nėra įdomiau, kaip stebėti senstančio aktoriaus, dainininko ar šiaip „viešo“ žmogaus bandymus  jau brandžiame amžiuje įgyti naują kvėpavimą.

Atnaujinamas kūnas – sunkios, bet ryžtingos treniruotės, varginantys kūno alinimai, medicininiai pilvų nuriebalinimai, sėdmenų padidinimai, kojų šlaunų „suveržimai“, veido odos patraukimai, botulino injekcijos, plaukų persodinimai, naujų priklijavimai arba tik papildomų sruogelių prisegimai.

Akinančiai balti porcelianiniai dantys, maža, daili nosytė – ir taip sulipdomas naujas žmogiukas, tik dabar jau ne dievo rankomis, bet šiuolaikinės medicinos  pagalba.

Specialios dietos, kur porcija yra vištos kiaušinio dydžio, bet į kūną priimamų skysčių kiekis viršija trijų litrų talpos stiklainio tūrį. „Gerkime daug vandens“!

Valgoma lėtai, vienas kąsnis kramtomas vos ne kelioliką minučių, kad skrandis per daug nebūtų apsunkinamas.

Lėkštė turi būti žalios spalvos, kad primintų natūralią aplinką – žolę ar miško pievas. Muzika – paukštelių čiulbėjimas. Viskas natūralu, viskas iš gamtos ir tik tokiems netrikdykite jų gyvenimo ritmo.

Atėjo individualybės era ir ji tęsis ilgai ir nuobodžiai, kol vėl atsiras dar sudėtingesni, bet efektyvesni būdai save patobulinti, pakilti virš dievo patalų ir skristi neišbandytomis erdvėmis – ar kol pagaliau visa tai pasirodys nuobodžiu ir nepakankamai efektyviu!

Deja, mes to „šviežiai“ atsinaujinusio žmogaus visai ir neatpažįstame, tik kažkada jo jau girdėtas ir lengvai atspėjamas balsas pasako – tai žinomas dainininkas, aktorius ar buvusi kursiokė (dabar jau „įtakingojo“ žmona)!

Stebime naujai užgimusį suaugusį „kūdikį“, o jis kasmet vis jaunėja, gražėja – o dar sakoma, kad žemėje nėra stebuklų.

Taigi nebijokime senti, kol pasieksime solidų amžių, technologija jau bus pakilusi į visai naują lygį, gal tada net ir subirusias savo dvasias bus galima atnaujinti, atšviežinti ar pakeisti naujomis. Nuėjus į tam tikrus medicininius kabinetus, čia pat mums bus implantuojamos naujos dūšelės – jaunų, tyrų mergelių, o gal jau patyrusių, viską išbandžiusių salonų liūtų ir gudrių damučių – kiekvienam pagal jo norus.

Vaikų gimdymai? Koks pasenęs, atgyvenęs reikalas! Juk ne naujiena, kad pasaulio įžymybės pačios vaikų jau negimdo, jų devynis mėnesius nenešioja – jos nenori sugadinti savo puikiai ištreniruotų, sunkiu darbu sukurtų kūnų. Jų embrionus išnešioja vargingos ir nuostabaus gyvenimo neturinčios moterys. Po gimdymo tos varguolės tučtuojau netenka išnešiotų, bet nesavų kūdikių. Joms lieka tik jų pačių kraujuojantys kūnai, nedidelis pluoštelis pinigų ir dar labiau ištuštėjusios, nualintos dvasios …

Bet ilgainiui ir to nereikės daryti. Ateityje greičiausiai eisime į parduotuves pirkti vaikų. Bus kas juos pagimdo, tik reikės juos patiems išauginti, tiesa – juos auginsime jau naujai sukurtų robotų (auklių) pagalba…

Taigi geresni laikai priešaky. Nelabai tolima realybė – kas tuo netikite, gyvenkite kaip ir anksčiau, o kiti – svajokime!

Nežinomybės – argi neverta vien dėl jų gyventi?

Dijana Apalianskienė