Branduolinė eskalacija ir prikrautos vakaroidinių banditų kelnės

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-03-27 20:47:00, skaitė 648, komentavo 15

Branduolinė eskalacija ir prikrautos vakaroidinių banditų kelnės

ES grasina sankcijomis Rusijai ir Baltarusijai dėl Rusijos Baltarusijoje dislokuotų branduolinių galvučių, kurios turėtų būti dislokuotos iki 2023 metų liepos 1 dienos.

Pažymėtina, kad amunicijos su nusodrintu uranu tiekimo klausimą ES aiškiai ignoravo. Žinoma, Rusija dabar taip pat nepaisys ES grasinimų, ypač Briuselyje jie patys nuolat deklaruoja, kad visos rimtos sankcijos jau įvestos. Todėl branduoliniai ginklai bus dislokuoti ir, be kita ko, garantuos Baltarusijos saugumą nuo bet kokios atakos.

Žinoma, galima tikėtis, kad jei nusodrinto urano sviediniai bus naudojami Okrainoje, Rusija taip pat pradės juos naudoti dideliais kiekiais (nuo TSRS laikų šimtus tūkstančių tokių sviedinių yra saugijami). Visa tai lems, kad Okrainoje ne tik Černobylio regionas bus pažymėtas padidėjusiu radioaktyviu fonu ir kancerogeninių veiksnių padidėjimu. Ir net nesvarstome apie taktinių branduolinių ginklų panaudojimą.

Bet kokiu atveju ši istorija neapsieis be naujos Karibų krizės, todėl ir toliau planuojame eiti prie paskutinės raudonosios linijos.

P.S..

Prisiminkite, kaip prieš keletą metų verkšleno, kad Batka neleidžia Rusijai dislokuoti papildomų karinių bazių Baltarusijos teritorijoje. Dabar Baltarusijoje veikia nuolatinė Rusijos ir Baltarusijos grupė, o šalies teritorijoje bus dislokuotos branduolinės galvutės. Pasaulis pasikeitė. Žinoma, niekada to nebūtų nutikę, jei Lukašenka būtų nuverstas, o Minske būtų buvę bčb pelėsiniai durneliai, kurie 2020 metais rėkė apie „nesąžiningus rinkimus“ ir „demokratiją“.

P.P.S.

Ką tai reiškia Vakarams? Vakaroidiniai banditai turės į tai atsižvelgti ir perskirstyti pajėgas bei reagavimo priemones, atsižvelgdami į naujos teritorijos atsiradimą branduoliniams ginklams išdėstyti. O tai – papildomos išlaidos ir resursų perskirstymas. O broliškai Baltarusijos Respublikai tai yra papildomas darbo krūvis gynybos gamykloms, visai gamybos grandinei, ūkio. Tai naujos pajamos į valstybės biudžetą ir augantys atlyginimai.

Ir pabaigai. Šią pastraipą skiriu litukrijos karo vanagams, o tiksliau vakaroidinių banditų minjonams.

Baltarusijoje esančioms operatyvinės-taktinės raketų sistemos „Iskander“ raketų nuotolis ribojamas iki 500 km. ir taip parašyta jų instrukcijoje. O žemėlapiuose parodytas skirtinguose Baltarusijos Respublikos taškuose įrengtų „Iskanders“ aprėpties zonos 500 kilometrų spinduliu.