Litukrijos pelkėje girdisi kaukimas

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-03-28 20:56:00, skaitė 717, komentavo 18

Litukrijos pelkėje girdisi kaukimas

Litukrijos pelkėje vis nenutyla kaukimas. O pastarosiomis dienomis jis tapo dar garsesnis. Jau trečia diena visi propogandonai kaukia apie branduolinius ginklus, savo saugumą, neplatinimo sutartį, ir skleidžia bezdalų rūką.

Prie teisinių aspektų grįšiu šiek tiek vėliau, bet kol kas apsistosiu ties kaukimu.

Taigi, podpindosninkai, naciai ir siaurų kelnyčių sąvininkai. Jūsų baimė man yra visiškai suprantama. Bet gal, prieš pradedant oficialiai remti teroristines organizacijas, prieš skelbiant apsišaukėlę kotletų fėją Baltarusijos Respublikos prezidente, prieš organizuojant valstybės perversmą Baltarusijoje, vertėjo pagalvoti apie pasekmes? Jūs oficialiai, be gėdos, ruošiate įvairius diversantus, banditus. Jūs spjovėte į tarptautinę teisę ir nustojote vykdyti savo įsipareigojimus išduoti nusikaltėlius. Be to, jūs taip pat juos finansuojate, ir jūsų kažkaip niekas nespaudžia. Dėl Okrainos atskiras pokalbis, ten Okrainos ginkluotosioms pajėgoms pavaldžių karinių junginių vadovybė viešai skelbia, kad jų tikslas – Baltarusijos puolimas, ir niekas jiems nepriekaištauja, to nepaneigia. O dabar, kai perspektyva išvysti nedidelę saulutę naktį tapo visiška realybe, kažkaip iš karto sucypėte... Ar tikrai manėte, kad visi šie veiksmai liks be pasekmių? Ar manėte, kad niekas nekreips dėmesio į tokį žaidimą remiant terorizmą?

Ar pagalvojote, kad ramiai sau galite mokyti teroristinius būrius ir oficialiai pareikšti, kad jie ruošiami griauti konstitucinę santvarką kaimyninėje šalyje, ir nieko nebus? Taigi ne, viskas turi priežastinį ryšį, o dabar jūs tik pradedate su tuo ryšiu susidurti.

Galbūt turėtumėte kažkaip persvarstyti savo politiką dėl bandymų daryti spaudimą suvereniai valstybei? Nustokite remti teroristus ir gal vertėtų prisiminti tokią smulkmeną, kaip tarptautinė teisė?

Gal jau jums atėjo laikas grįžti prie teroristų ekstradicijos praktikos, pašalinti ekstremistines formacijas iš litukrijos žiniasklaidos tinklo?

Tikriausiai, taikant šį metodą, bus šiek tiek mažiau priežasčių paniškai kaukti ...

O tuo tarpu galite bėgti į vaistinę ir apsirūpinti jodo tablečių atsargomis. Taip, kaip anksčiau jas pirkote, kuomet buvo įjungta Baltarusijos AE. Tik abejoju, ar šiuo atveju jos padės…