Fiokla Kiure ir Valdas Bartkevičius džiūgauja pasvilinę Ragelskiui padus

Autorius: Valdas Bartkevičius Šaltinis: https://www.facebook.com/val.b... 2023-03-31 22:36:00, skaitė 596, komentavo 32

Fiokla Kiure ir Valdas Bartkevičius džiūgauja pasvilinę Ragelskiui padus

Rašistų pakalikui ragelskiui vėl sudegė mašina, vėl prašys “podpiščikų” naujai. Antras kartas nemeluoja ir reikėtų darytis išvadas, juolab Vilniuje puikus viešasis transportas. Sveikesnis gyvenimo būdas prablaivo smegenis, ko ir linkiu.

Jeigu padegimas tyčinis, tai nesinorėtų, kad tikrus Lietuvos patriotus tąsytų po teismus, juolab už tokį veiksmą net iki 5 metų kalėjimo, nors tai visi labo daiktas ir draudimas nuo gaisro turi būti privalomas, kaip Airijoje. Vakaruose auto dega dažniau, bet po 5 metus gauna tik rimti nusikaltėliai, o ne paaugliai.

Darius Jonas

Esu prieš gatvės teismus. Bet su sąlyga, jeigu teisėsauga ir teisėtvarka dirba pakankamai efektingai. Konkrečiai šito degenerato atveju teisėsauga rodo tik simbolinius žiuželių virpėjimus, o teismai, sutikdami su degenerato reikalavimais tyčiojantis, leidžia iš savęs daryti pornošou ir dalyvauti vertėjui, neva degeneratas supranta tik rusiškai. Tokiu atveju teks sukasti dantis ir toleruoti gatvės teismą. Puiki akcija ir susilaikysiu nuo komentaro, ko truko toje mašinoje, kai ji galėjo degti dar aktyviau.