Graži istorija. Gera pilietė. Tokia graži ir tokia gera, kad tikrai jau norisi verkti...

Autorius: Mozeris Alvis Šaltinis: https://www.facebook.com/Mozer... 2023-04-01 18:30:00, skaitė 469, komentavo 8

Graži istorija. Gera pilietė. Tokia graži ir tokia gera, kad tikrai jau norisi verkti...

Naujienos, kad Rusijos ir Baltarusijos tenisininkai grįš į tarptautines varžybas, Lietuvos stalo tenisininkams buvo lyg perkūnas iš giedro dangaus.

„Vykdysime valstybės politiką <....> – varžybose, kuriose bus tų šalių atletai, nedalyvausime“, – pabrėžė Lietuvos stalo teniso asociacijos prezidentė J. Mažeikienė.

Išimtinai Mozerio redakcijai skirtame interviu prezidentė J. Mažeikienė taip pat pridūrė, kad tikrą gyvenimo džiaugsmą ji pirmą kartą pajautė ir jo prasmę ėmė suvokti tik tada, kai pradėjo atsakingai vykdyti valstybės politiką - sąžiningai nešiojo kaukes ir skundė tuos, kurie to nedarė, nesiožiuodama dukart - kaip valdžia ir prašė - pati pasistiprino ir pragaru siekė paversti gyvenimą tų, kurie pasistiprinti vengė, siuntė pinigus kovoti ir nuolat reikalavo, kad demokratinis pasaulis patiektų kuo daugiau bombų, idant karas greičiau pasibaigtų, o galiausiai net ir su vyru išsiskyrė, nes šis, kaip koks vatnikas, su tarybinės moters diena ją pasveikino ir ta proga raudonų gvazdikų puokštę įteikė...

Graži istorija. 

Gera pilietė. 

Tokia graži ir tokia gera, kad tikrai jau norisi verkti...