VISAS MINISTERIJAS RUOŠIASI SUKELTI Į VIENĄ KVARTALĄ

Autorius: Viktoras Jašinskas Šaltinis: https://www.facebook.com/strat... 2023-04-16 19:29:00, skaitė 354, komentavo 5

VISAS MINISTERIJAS RUOŠIASI SUKELTI Į VIENĄ KVARTALĄ

Modernizacija, konsolidacija, centralizacija ir visos šalies durninizacija už mūsų pačių pinigus.

Visi infantilai bus vienoje vietoje, tikiuosi rangovai nepamirš komplekso teritorijoje įrengti sūpynių, laipynių ir sauskelnių keitimo punktų.

PIŠ sėdės viršutiniame aukšte ir žiūrės į visus iš aukšto. Debilotaitės patalpos bus padvale, kad primintų, jog reikia daugiau slėptuvių. URM Anūko langai bus į Vakarus, nes su Rytais visi tiltai jau sudeginti.

A-nušaus-kas pasistatys prie lango Stingerį, nes jau taikosi į Prezidentūrą. Kreivas ant stogo už mokesčių mokėtojų pinigus pastatys saulės elektrinę, užregistruos mamos vardu ir pardavinės kompleksui elektrą dvigubu tarifu.

Gentviliukas savo dalį įrengs pagal žaliojo kurso reikalavimus, su metano dujų surinktuvais ir perdirbimu. Prie Skaistuolės ofiso bus alkoholinių gėrimų parduotuvė, dirbanti visą parą.

Skuodas prives prie savo pastato ekologinį metro. Dobra-wolska sėdės pietiniame flange, kad galėtų matyti Lenkiją. Armonautė įsirengs ant stogo kosmodromą ir šiltnamį kanapėms.

Bendrapavardžiai Navickai gaus didžiausią pastatą ir turės juo dalintis. Už komplekso kultūrinį apipavidalinimą bus atsakingas Kairysis.

Dulkelė padės viską susisteminti ir restruktūrizuoti už labai didelius pinigus. Šiugždanti sukomplektuos aptarnaujantį personalą iš veteranių vaikų darželių auklėtojų ir auklyčių.

Penktadieniais bus atvirų dūrų diena. Estai giliame šoke..