Valdas Bartkevičius: Gyvenimas paprastas ir per trumpas, kad leisti vėjais tą turimą laiką savikrušai.

Autorius: Valdas Bartkevičius Šaltinis: https://www.facebook.com/val.b... 2023-04-29 14:57:00, skaitė 463, komentavo 15

Valdas Bartkevičius: Gyvenimas paprastas ir per trumpas, kad leisti vėjais tą turimą laiką savikrušai.

Kartas nuo karto pastebiu, kad iš fb “draugų” sąrašo dingsta žmonės, netgi tie su kuriais kažkiek esu bendravęs ne tik online, bet ir gyvai. Kai ko net nesu sutikęs gyvenime, bet jie mane patys užblokavo net nebūdami drauguose, o po savo postais matė nebent mano vieną arba kitą reakciją.

Visiškai suprantu, kai pats išdrauginu neadekvačius piliečius ar netgi realius draugus, buvusius grupiokus ar bendradarbius. Keista, kad tie kurie banina ar išsidraugina lyg ir iš to pačio socialinio burbulo, lyg iš to pačio ta pačia kryptimi einančio pasaulio. Bandau pateisinti savo rajono gyventojus, kuriems esu keistas ir niekada nebūsiu savas, bet kai tai daro žmonės esantys toli nuo vietinių problemų, kuriose, beje, visiškai nesiorientuoju, tuomet esu truputi sutrikęs.

Bet kaip bebūtų, nesu suknistas saldainis, nesu suknistai malonus ir tikrai nesiruošiu būti toks šimtaprocentinis beskonis visų draugas, todėl visiškai negaila, kad tie žmonės tiesiog dingsta iš mano kontaktų suvisam. Gyvenimas paprastas ir per trumpas, kad leisti vėjais tą turimą laiką savikrušai.

Einame toliau. Pohuj.