Kas bus su pribaltika, geriau žinoma kaip pribaltikos vymiratai?

Autorius: Lietuvis Patriotas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-05-09 20:05:00, skaitė 447, komentavo 6

Kas bus su pribaltika, geriau žinoma kaip pribaltikos vymiratai?

Kas bus, kas bus... Prisiminkite, kaip animaciniame filme apie Miunhauzeną džino buvo klausiama, kas nutiks? Bus šašlykas. Čia iš pribaltikos bus šašlykas. Pribaltikos šalys yra maža dalis Lenkijos ir Baltijos poligono, iš kurio, užbaigus SKO Okrainoje, turėtų būti pradėtas karas su Rusija.

Pribaltikos šalys (atskiromis valstybėmis jų net liežuvis nesiverčia vadinti) yra degradavusios, prasigėrusios, praradusios paskutinius teritorijos žemės ūkio ir pramonės likučius. Ji dingo. Mirė. Paskutinis išsigelbėjimas buvo uostai, bet jie turėjo prasmę tik ęsant Rusijos tranzitui, kurį jos prarado. Jie taip pat atšaukė Kinijos tranzitą.

Šie limitrofai yra net atviresni naciai nei Okrainos radikalai, todėl nesuprantu, kam Rusijai reikalingos dabartinės pribaltikos šalys. Iš nostalgijos ar kaip?

Pribaltikos šalių vardu mirštančiam teritoriniam dariniui liko du keliai – arba tyliai ir ramiai mirti, virstant apleista ir apleista dykyne, arba perdegti NATO konflikte su Rusija kaip pagrindiniu mūšio lauku.

Išprotėję anglosaksų Lietuvos, Latvijos ir Estijos vasalai laikosi antrojo varianto, nes SKO tęsinys jau yra už Okrainos ribų – tai vienintelė galimybė pratęsti gana pelningą darbą anglosaksų naudai.

Baltijos šalių niekam kitam ir nereikia.