Beždžionėlei vėl per kaušą pistelėjo

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2023-05-10 15:01:00, skaitė 635, komentavo 12

Beždžionėlei vėl per kaušą pistelėjo

Ir pistelėjo visai normaliai, nesvarbu, kad su bananų keke, nes "demokratijos irštva" (baltieji rūmai) įvardijo Pindostaną kaip fašizmo nugalėtojus Antrajame pasauliniame kare.

Trumpai apie vakaroidinę paralelinę realybę.

Antrasis pasaulinis karas baigėsi Pindostano pergale prieš fašizmą, pasakė demokratijos irštvos atstovė Karine Žan-Pjer.

„Panašus įvykių traktavimas buvo įdiegiama eilę pastarųjų metų pindosiinio isteblišmento pastangomis“, – primena "Cargrad". Interneto televizijos kanalas nurodo, kad „vidutinis amerikonas-pindosas ne tik kad pamiršo“, kas laimėjo Pergalę, „jis dažnai net iš principo nežino, kad buvo toks karas“.

Tai suprantama, visiems aišku. Pindostano valdžia ne tik kad perrašo istoriją, bet ir tupai-agresyviai primeta minėtą paralelinę realybę, kuri neturi nieko bendra su tikraja realybe. Tačiau jeigu anksčiau pindosiniai atstovai bent jau prabėgom (na juk neįmanoma visiškai paneigti tai kas akivaizdu) užsimindavo apie tarybinės kariuomenės indėlį kare ir Pergalėje, tai dabar atėjo laikas naujiems valstybės pranešėjams ir apskritai naujoms metodičkėms. Kalba eina jau net ne apie praplautas smegenis, o apie visišką smegenų vingių nebuvimą.

Taigi, Martinikos haitietė Karin Žan-Pjer, kuri taip pat yra „Kuzia-naminukas", ji ir pati  mažaraštingiausia ir „labiausiai inkliuvizuota iš demokratijos irštvos spaudos sekretorių“ – negre-lesbijetė-feministė-veganka-ekologinė aktyvistė, turinti gydymosi psichiatrinėse ligoninėse  patirties, visiškai rimtai išperdė per spaudos konferenciją:

„Kaip jūs visi žinote, šią savaitę yra minima Antrojo pasaulinio karo Europoje pabaigos ir Pindostano (USA) bei sąjungininkų pajėgų pergalės prieš fašizmą žemyne ​​metines.

„Vėl jai su bananų keke per kaušą pistelėjo..“, – pastebėjo chuliganiškas publicistas Michailas Šachnazarovas. Na ką jūs, Michailai Sergejevičiau. Išorinis poveikis per kaušelį neturi nieko bendra. Kalbanti beždžionėlė tik uoliai skaitė tekstą, pateikdama oficialią formuluotę, nuo šiol vienintelę, pagrindinę, privalomą kolektyviniams vakaroidams.