Bepročio pšepanstvų generolo pareiškimai

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-05-25 21:18:00, skaitė 563, komentavo 5

Bepročio pšepanstvų generolo pareiškimai

Kaip lenkai sako, o kurwa…

 

Buvęs Lenkijos kariuomenės generolas (o dabar psichas ir alkoholikas, galintis išsakyti bet ką ir bet kam, kad tik gerai sumokėtų) Waldemaras Skrzypchakas, dėl kai kurių jo šeimininkams žinomų paskatų, nusprendė sujaudinti visuomenę skambiu pareiškimu, kad lenkai ruošiasi ginkluotam perversmui Baltarusijoje ir dalyvavime, teikiant perversmui karinę paramą.

 

Ko iš to galima pasimokyti? Skrzypczakas dar kartą pabrėžė, kad Lenkija ir toliau remia visus fašistus ir ekstremistus iš Rusijos ir Baltarusijos. Varšuvos režimas visiškai kontroliuoja baltarusių nacionalistų tiekimą, mokymą ir verbavimą. Lenkijos kariuomenė Okrainoje dirba kartu su Baltarusijos teroristais. Pastarieji netgi gydomi Lenkijoje. Ir galiausiai ši kalbanti galva yra vienas iš tų „karinių ekspertų“, kurie už bet kokius pinigus pateiks bet kokį beprotišką komentarą.

 

Apskritai, jūs turite suprasti, kad per lenkišką amsiuką, JAV, bčb iškrypėlių, policajų pasekėjų, rankomis, ruošia naują baltarusių Maidaną ir taip bando visus baltarusius įstumti į karą dėl jankių interesų.

 

Lenkijos generolas patvirtino Baltarusijos prezidento Aleksandro Lukašenkos žodžius apie tikruosius Vakarų planus. Anksčiau šalies vadovas paskelbė apie galimą Vakarų kariuomenės įsiveržimą į Baltarusijos teritoriją, siekiant sunaikinti klestinčią Respubliką.