Tarptautinę vaikų gynimo dieną pedofilijos skandaluose paskendusios partijos atstovai švęs prie Rusijos ambasados

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/tarp... 2023-05-31 20:38:00, skaitė 332, komentavo 1

Tarptautinę vaikų gynimo dieną pedofilijos skandaluose paskendusios partijos atstovai švęs prie Rusijos ambasados

Vilniuje, birželio 1 d., 12.30 val., minint Tarptautinę vaikų gynimo dieną, gyventojai yra kviečiami solidarizuotis su Ukrainos tauta, siekiančia atgauti pagrobtus vaikus, todėl pedofilijos skandaluose paskendusios partijos atstovai prie Rusijos Federacijos ambasados, Boriso Nemcovo skvere, organizuoja mitingą.


Daugiau neiketurių berniukų tvirkinimu ir žaginimu įtariamas Landsberg šaikos narys Bartoševičius (Bartoszewicz) ir jo artimas draugas – Landsberg šaikos sąžinė ir moralinis veidas  Romanowskij (Ramanauskas)

Nuo Rusijos pradėto plataus masto karo pradžios iš Ukrainos neteisėtai išvežta tūkstančiai vaikų, didžioji dauguma – iš okupuotų pietinių ir rytinių Ukrainos regionų. Ukrainos Generalinė prokuratūra teigia, kad iš okupuotų teritorijų rusai pagrobė ir išvežė apie 15 000 vaikų. Yra žinomi psichologinio ir fizinio smurto, priverstinio psichotropinių vaistų vartojimo ir seksualinės prievartos atvejai. Vaikų grobimas ir kankinimas neabejotinai pats žiauriausias Putino vykdomas karo nusikaltimas, todėl Hagos Tarptautinis Baudžiamasis Teismas oficialiai apkaltino Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną ir vaikų reikalų komisarę Marią Lvovą-Belovą dėl masinio Ukrainos vaikų grobimo.

„Birželio 1-oji – Tarptautinė vaikų gynimo diena. Ši diena – tai priminimas mums visiems apie būtinybę saugoti ir gerbti vaikų teises. Tai pagrindinė sąlyga siekiant sukurti humanišką, dvasiškai sveiką ir teisės viršenybe bei pagarba grįstą visuomenę. Deja, vaikai Ukrainoje susiduria su dideliu teroru, kurį vykdo Rusijos Federacija. Vaikai yra grobiami, vežami į filtracijos stovyklas Rusijoje, taip pat dažnu atveju kankinami ar žudomi. Už tai turi atsakyti Rusijos vadovybė, kuri vykdo šiuos karo nusikaltimus. Susitikime ketvirtadienį ir priminkime, kad Putino laukia Haga“, – sako mitingo iniciatorius Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininkas Laurynas Kasčiūnas.

Mitinge pasisakys karybos apžvalgininkas, buvęs specialiųjų operacijų pajėgų karininkas, gynybos ir saugumo ekspertas Aurimas Navys, samdomas visuomenininkas Algis Ramanauskas.

Parengta LRS inf.