Baidenui ruošia "kontrolinį"...

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2023-06-04 01:46:00, skaitė 1093, komentavo 18

Baidenui ruošia

Visas Pindostanas nerimauja dėl Bidono sveikatos. Žinoma, skirtingai, bet nerimauja.

Kai kas nuoširdžiai: kodėl kankina neįdlį senuką, tegul metus ar kitus pabūna su anūkais, tik neduokit ant rankų, išmes.

Kažkas nenuoširdžias, viduje piktdžiūgaudamas. Kaip, pavyzdžiui, Trampas, kuris pavaizdavo liūdesį, prastai slepiantį tiesos akimirkos triumfą. Arba tiesiog momento triumfą.

DeSantis, kuris pats būdamas 44 metų ir tinkantis senajam Džo į anūkus, išvis nė kiek nesigėdijo ​​ir pasakė porą meilių žodelių, kurių padorūs žmonės savo vyresniesiems nesako. Pavyzdžiui, apie maišą su smėliu.

Beje, o ką scenoje veikė tikras maišas su smėliu? Rašo, kad jis buvo naudojamas suteikti stabilumą telesufleriui. Rimtai? Na, taip, XXI amžiuje tai galima lengvai įsivaizduoti. Pavyzdžiui, bananinėje respublikoje.

Galingiausio planetos žmogaus sveikata susirūpinimofone, specialusis prokuroras Džonas Daremas, daspaudė vis dėlto kontorą, kuri suvaidino vieną iš pagrindinių vaidmenų (jei tik ne patį svarbiausią) kuriant klastotes apie Trumpo ryšius su Rusija.

O istorija tokia: CNN praneša, kad nuo 2017 metų FTB direktorius Kristoferis Rėjus buvo kviečiamas į Kongresą padaryti pranešimą apie Bidono, kaip Obamos viceprezidento, veiklą. Ten buvo irchanterio Baideno tema su jo nešiojamu kompiuteriu, ten ir audringa paties Džo veikla tiek Okrainoje, tiek ir Kinijoje, ten ir informacija apie milijoninius kyšius.

Pirmadienį, matyt, prasidės šokiai su bugneliais, nors ir Rėjus bandė išsisukti, tipo viskas buvo dar iki manęs, o prie manęs – viskas didžiojo Pindostano labui. Dabar gi FTB laužia dėl „informacijos, gautos1 iš šaltinių, kurių negalima atskleisti“ temos, nes tada USA praras visą savo agenturinį tinklą.

Logiška. Tik štai dabar respublikonams Atstovų rūmuose šis klausimas buvo prioritetinis dar nuo rudens, o Džeimsas Komeris-jaunesnysis - vis dar tas pats buldogas ir pasiruošęs išgręžti FTB sausai, kad pagaliau dasikastu iki senio ir padaryti "kontrolinį". Žinoma, įstatymo ribose,  arba ribose to, kas ten jiems dar liko iš įstatymų.

Ir nors apskritai santykiams su tais, kam Pindostanas yra pagrindinis priešas niekas į gerąją pusę nepasikeis, galima manyti, kad reikėtų palinkėti buldogams sėkmės. Labai daug kas ir asmeniškai neprieštarautu, bet būtų už dėl to, jei jie taip užkošmarintų FTB, kad visas jų didžiulis agenturinis tinklas netektu sąmonės ir užsirauktu, o kai kurie stotu prieš teisingus žmones visame savo gražume, kaip nuogi pirtyje. Tuo labiau, kad net ir uždari posėdžiai Kongrese - tas pats kas duršlikas.

O vis dėlto, iš kur scenoje guli smėlio maišas?

P.S. Yra versija, kad tai nugarinis atsvaras, kuris iškrito iš Bidono švarko.Kažkur internete šmėkštekėjo pindosinio preziko fotkė iš užpakalio, kurioje aiškiai matyti styrantis po švarku tas atsvaras. 

Štai kodėl jis ir nudribo – be maišo ant nugaros jį patraukė į priekį ir pistelėjo nosimi į denį.

Seniui-perdakui vestibiuliarinis aparatas atsisakė, ir jau senokai.

Nuodėmė mums juoktis, nors ir nedidelė, o jei iš tikrųjų - tai tamposi su juo kaip su nudvėsusia lėle...

Supistas sukriošęs pasaulinis “dip steitas”, vieni iškriošėliai, kaip Kisindžeris...

P.P.S O gal...

Arba...