Lvove paaiškėjo – pederastų ir kitų iškrypėlių paradus organizuoja Rusija

Autorius: Šauksmas.lt Šaltinis: http://sauksmas.lt/lvove-paais... 2016-03-21 11:48:34, skaitė 2033, komentavo 0

Lvove paaiškėjo – pederastų ir kitų iškrypėlių paradus organizuoja Rusija

O kas tuo abejojo? Jei pederastų ir kitų iškrypėlių paradus organizuotų ES, visų pirma jie tuos paradus surengtų ten, kur labiausiai nekenčia pederastų, lesbiečių ir kitokių lytinių iškrypėlių – Molenbeko rajone Briuselyje, musulmonų apgyventuose Prancūzijos ir Anglijos miestų kvartaluose.

Žygiuotų sau pederastai ir kiti iškrypėliai po Molenbeką nuogais užpakaliais tol, kol visi Belgijos musulmonai LPBT pasidarytų, o tie, kurie į LPBT nesiintegruotų, tekini į Saudo Arabiją ir Katarą pabėgtų. O čia dabar – į Lvovą! Ar Vasarą į Vilnių? Ką čia veikti, nei vieno teroristo čia, nei vieno musulmonų kvartalo (kol kas), kur labiausiai LPBT nekenčia.

Atvirkščiai, Vilnius – tikra LPBT sostinė, tikra „Marijos-Aušrinės žemė“.

Meras, tiesa, viešai dar nepasiskelbė, kad yra iškrypėlis pederastas, bet kokia jo aplinka, kas per gražuoliukai aplink jį. Vienas – moteriškais drabužiais persirengęs fotografuojasi, kitas, matyt, sado-mazo, su automatu rankose.

O iš kur Lietuvoje LPBT vadas su rusiška pavarde, sakykite mielieji? Ar tai ne įrodymas, kad viską organizuoja Putinas?

„Vilko ausys“ išlindo Lvove!

Ukrainos informacinės politikos ministras Jurijus Stec palaikė portalo „Cenzor. Net“ vyriausiojo redaktoriaus nuomonę, kad už LPBT-aktyvistų ir radikalų susidūrimų Lvove, kurie įvyko kovo 19 dieną, stovi Rusija.


Čia ne Šveikas, čia Ukrainos informacinės politikos ministras Jurijus Stec

„Cenzor. Net“ vyriausias redaktorius Butusovas Feisbuke pareiškė nuomonę, kad LPBT gynimo akcijos „sudaro informacinių specialiųjų operacijų įspūdį“. „Mono požiūriu, Rusija aktyviai naudoja savo renginių priedangai visuomenines organizacijas. LPBT gynimo bendruomenė, kuri organizuoja garsias akcijas – tai pati patogiausia priedanga“.

LPBT- bendruomenės akcijos, Butusovo nuomone, „dirgina tą visuomenės dalį, kuri yra paveikta Rusijos propagandos, ir kuriems integracija į ES susiveda į vienalyčių santuokų pripažinimą“, ir tuo pačiu demonstruoja Vakarams, kad Ukraina „nepakankamai europietiška valstybė“.


Gėjų sutiktuvės Lvove

Kaip mano žurnalistas, LPBT-aktyvistų ir jų priešininkų veiksmai „yra režisuojami ir ruošiami viename centre“. „Mano draugai iš Kanados skaito tai Rusijos specialiųjų tarnybų operacija, ir aš skaitau tai pilnai įtikinama versija. Mes gi matome kokį skaičių visuomeninių judėjimų informacinio karo priedangai panaudoja RF“, – pridėjo Butusovas.

Kovo 19 dieną Lvove apylinkės administracinis teismas pagal miesto valdžios ieškinį uždraudė vykdymą bet kokių masinių renginių aikštėje prieš operos teatrą, kur norėjo surengti savo akciją Ukrainos LPBT bendruomenė. Dieną LPBT aktyvistai susirinko viešbutyje „Dnestr“, kuriame turėjo vykti „Lygybės festivalio“ renginiai.

Dešiniųjų radikalų organizacijų dalyviai užblokavo susirinkusiuosius. Po pranešimo apie viešbučio minavimą LPBT-aktyvistai buvo evakuoti. Išėję iš viešbučio, gėj-aktyvistai sėdo į autobusus ir išvyko iš miesto. Liudininkų žodžiais, prie viešbučio susirinkę nežinomieji su kaukėmis užmėtė dalyvių autobusą akmenimis ir petardomis. Nukentėjusių nebuvo.

Labai gerai, kad „vilko ausys“ išlindo Lvove, Ukrainoje! Galės VSD tinkamai pasiruošti Putino organizuojamai gėj-provokacijai Vilniuje, apie kurią vienas delfinu pasivadinęs gėjų portalas pranešė.

Petras Gulbinskas

Šauksmas