Leninas ir LGBT - arba kas gali būti bendro?

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2023-07-07 04:00:00, skaitė 602, komentavo 23

Leninas ir LGBT - arba kas gali būti bendro?

Tarybų Sąjunga prie Lenino, daugiau nei dešimt metų buvo pasaulinė lyderė pidarasų teisių gynimo ir chirurginės lyties korekcijos srityse.

Visame progresyviam vakarų pasaulyje, kaip ir ikirevoliucineje Rusijos imperijoje, buvo baudžiama už pederastinisus santykius ir ryšius. Daugiausia tai buvo grindžiama religinėmis nuostatomis. 

Taučiau revoliucija išlaisvino liaudį nuo religinių dogmų, o tuo pačiu ir pederastus, kurie buvo kalinami remiantis religinėmis dogmomis. Būtent tada ir atsirado ivairios teorijos panašios į “vandens stiklinės” ir pan.

Tačiau Stalino valdymo laikotarpiu į valdžios struktūras plustelėjo žmonės iš liaudies ir kaimo, išauklėti pagal krikščioniškos moralės ir konservatoriškos etikos normas, todėl jiems visokie pidarasai ir lesbės buvo buržuazinė atgyvena arba imperialistų užmačios, kurios reikia bet kokiais būdais išgyvendinti. 

Iki to, kada Stalinas atšaukė kai kuriuos įstatymus 30-aisiais metais, pidarasų “išlaisvinimas” buvo suprantamas kaip revoliucijos dalis: todėl Leninas netikėtai tapo  stabu ir kumyru pidarasams !

Štai dabar jūs jau žinote ką reiškia L raidė abreviatūroje LGBT. 

Visai nes lesbijietės ar lesbės.

L - tai Leninas ! 

O šis paveikslėlis paaiškina visą tikrą ir labai gylią sutrumpinimo LGBT prasmę:

57YFZGjM7ERKXaHsa5NNq_Y3oJTCbBz6_vK9gcaa8uzl6CjMNTV4WqXz1i5Glumsc2ImHESix3jN4QPz1b-uiWTUt-1KLrPHWb5CfPpy1OGH5a6XEBRr0oynbvBKDXaTkmS7BnVnsDHbcWs0j3y7Knc

Todėl labai didelis klausimas kas turėtų būti laikomi tikraisiais Lenino “anūkais” - spaliukai atsiradę 1923 rudenį, ar pidarasai paleisti iš caro kalėjimų?

Todėl labiausiai dėl griaunamų Lenino paminklų turėtų piktintis protestuoti pidarasai ir lesbės ! 

Juk tai Spalio revoliucija išlaisvino pydarus iš caro kalėjimų ! 

Juk tai Tarybų valdžia leido jiems tuoktis ir nusipjaustyti bybius !

Juk tai Leninas leido pidarams tuoktis !

QwG6NuCqhOQUcaJ1WaFMEDNOD5D_lsZe6vbBCZmx1UHe8W8HhA9G1sNmtl5K_NGTALynHqznADg2jq-gzbGw4Fava-TqfS4T55nCeging4Ub8DYE0DiELcjASdKW1i8jD1fHo1pR5mA3F_QiL7l1pAc