KIPŠAS JUOKIASI

Autorius: Alvydas Veberis Šaltinis: https://www.facebook.com/Bibli... 2016-03-27 10:57:36, skaitė 1909, komentavo 0

KIPŠAS JUOKIASI

LDiena.lt: konkuruojanti žydkrikščių kontora rašo...

Ar kada nors susimąstėte, iš kur kilo absurdiška idėja apie Velykinį triušį dedantį margus kiaušinius? Nustebsite sužinoję, kad Velykų papročiai neturi nieko bendro su Jėzaus Kristaus prisikėlimu, o Velykinis triušis yra vaisingumo simbolis, kilęs iš šlykščių senovės PAGONIŲ švenčių ritualų, kurių Viešpats Dievas mums griežtai įsakė neperimti.

Prisiminkite margučių ridenimą, atvirutes su kiškiais, žaislinius triušius ir kt. Lietuva neliko nuošalyje – ji turi savo pagonišką paveldą ir šaknis tolimoje Babelėje. Martynas Mažvydas baisėjosi pagonybės klestėjimu ir žmonių tamsa. Jis barė ir ragino kunigus, kad šie mokytų žmones apie vienatinį Dievą ir Viešpatį Jėzų Kristų.

Iš tiesų, kartais ir mūsų laikais atrodo, jog kipšas stebi žmones ir rankas trina – Jėzų uždengė dažyti kiaušiniai ir kiškiai. Dėmesys nukrypo nuo dvasinių tiesų į materializmą (simbolinius produktus, aprangą, maistą). Parduotuvės varo savo šventinę reklamą, parduodamos prekes, kurios neturi nieko bendro nei su Jėzuas gimimu, nei su Jo mirtimi, nei su prisikėlimu. O mes naiviai priimame ir naudojame simbolius bei tradicijas, kurios paslapčiomis skatina ir propaguoja senovines antikristiškas apeigas, į pražūtį įstūmusias daugybę krikščionių ir žydų. O kipšas juokiasi…