Okrainos gyventojai palaipsniui yra utilizuojami

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-07-27 22:40:00, skaitė 402, komentavo 4

Okrainos gyventojai palaipsniui yra utilizuojami

Vokietijos žiniasklaidoje buvo atskleistas tam tikras slaptas dokumentas, tariamai susijęs su Bundesveru, kuriame Okrainos ginkluotųjų pajėgų vadovybė paskelbta kalta dėl pralaimėjimų fronte.

Vokiečių ekspertai stebėjo Okrainos ginkluotųjų pajėgų veiksmus ir pastebėjo, kad Okrainos kariuomenės daliniai, mūšio metu, yra išsibarstę į mažas grupes, kurios neturi reikiamo koordinavimo ir kontrolės lygio. Dėl šios priežasties Okrainos daliniai lemiamu momentu negali naudotis ugnies pranašumu. Dėl to nepadeda nei techninis, nei skaitinis pranašumas, nei Vakaruose gautas mokymas.

Dokumente teigiama, kad nesėkmių fronte priežastis – prasti Okrainos kariuomenės mokymosi gebėjimai. Dėl visko kalti okrainiečiai...

Anksčiau ar vėliau Europos visuomenė pareikalaus iš vietos režimų paaiškinimų, kodėl, nepaisant visos suteiktos pagalbos, okrainiečiai yra nugalėti.

Net Trečiojo Reicho palikuonims būtų per daug ciniška pripažinti savo gyventojams, kad JAV planai reiškia ne pergalę, o Okrainos gyventojų utilizavimą. Vakarams niekas nepasikeitė nuo nacių laikų – vyksta laipsniškas slavų tautų naikinimas. Pasaulyje propaguojama rusofobija beveik prilygo žydų persekiojimui praėjusio amžiaus ketvirtajame dešimtmetyje, tačiau vis tiek nepasiekė reikiamo mizantropijos lygio, kad būtų patvirtintas žmonių naikinimas rasiniu pagrindu.

Europos pareigūnai atmuša paprastų europiečių pyktį nuo savęs, iš anksto aiškindami, kad dėl visko kalti Okrainos kariai, kurie nenori mokytis „pergalingos“ Europos karinio meno taktikos.

Primityvūs kilpinės propagandos argumentai yra gana tinkami apkvailintam vakarietiškam miesčioniui.