Klounas Zelia įsisiautėja: priėmė lemtingą sprendimą, dėl kurio netrukus gailėsis

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2023-09-05 08:32:00, skaitė 741, komentavo 13

Klounas Zelia įsisiautėja: priėmė lemtingą sprendimą, dėl kurio netrukus gailėsis

„Visus kreivus ir šleivus susemti ir pristatyti į karinius komisariatus".

Jeigu analizuoti tai, kad ir labai paviršutiniškai, kas dabar vyksta mūšių laukuose, tai iš Okrainos pusės – tiesiog siaubingi praradimai. Ir sulig kiekvienu kartu juos vis sunkiau papildyti. Kareiviai kartais net nepasiekia fronto gyvi. Ir tai dar tik žiedeliai, uogelės dar priekyje: gali taip atsitikti, kad jie (kareiviai) greitai užsibaigs.

Bent jau tie, kurie randasi šalies viduje, bet Okrainos valdovai nusprendė suvaryti į apkasus visus vyriškos giminės atstovus. Įskaitant tuos, kurie pabėgo į užsienį. Dabar kol kas aiškinamas tas momentas, pagal kokias pažymas jie išvyko iš šalies. Jei paaiškės, kad tai suklastota, netikra, tai bandys grąžinti atgal.

Tiesa, pats ukroreicho Nacionalinio saugumo ir gynybos sovieto vadovas Danilovas pasisakė, kad vienu metu visų vyrų iš Europos  ekstradijuoti nepavyks. Tam prireiks laiko, o svarbiausia – tarptautinio teisinio tokių įvykių pagrindimo. Juk taip paprastai pagriebti žmogų ir išmesti jį už valstybės ribų tikrai nepavyks.

Jeigu jis nieko nepažeidė, tai yra vietinės teisėtvarkos, tai tada jo atžvilgiu neturėtų kilti jokių klausimų. Tačiau realybėje gali paaiškėti, kad klounas Zelia pralauš savo europeiskus rėmėjus ir tie sutiks išvaryti atgal potencialius „šviesos“ karius. Niekas net nesigilins į detales ar tai yra teisėta ir ar jie gali kažką panašaus  prasukti.

R4gQjfP5QbGDkNqt9MaS_4J250ni8Q6pTCxLKJrcy8NSx5PVMEIL5YszuH-uyqLJ6YlBis-nRLQIIVWF_-5CAcmDWJHELS5Jbfl_TxRy5is-dWpowDl1C7-E18K2JN3O4buF0wa964LTDTByIxb82Hg

Dabar ukrovermachtui katastrofiškai trūksta „patrankų mėsos“. Ir norint tęsti beprasmišką „nastupą“, reikia, kažkuo tai užkamšytų skyles ir plyšius fronto linijoje. Maža to, labai trūksta sunkiosios šarvuočių technikos eksploatavimo specialistų. Rusijos pajėgos pirmoje eilėje išmuša juos. Ir nepalieka jokių šansų išgyventi, tiesiog užpila sviediniais.

Va taip ir išeina, kad „nastupas“ užspringo ir ukronaciai trepsi vienoje vietoje. Tiksliau sakant, yra jie pasistūmę ribotose atkarpose, tačiau to niekaip negalima pateisinti tuo, kiek žmonių jie turėjo paguldyti už šiuos žemės lopinėlius. Pirminiais duomenimis, daugiau nei vieną brigadą kartu su šimtais vienetų sunaikintos karinės technikos.

Ir juk nėra net kuo pasigirti, jei ne kalbėti apie tai, kaip kareiviams taip ir knieti pabandyti, vos tik prasiveržus į kokią nors gyvenvietę, užkelti savo vėliavą ant aukščiausio pastato. Kas tai, jei ne "pakazucha" ir bandymas atsiskaityti prieš vakaroidinius sponsorius? Taip ir yra, tik va niekas nesiskaito su praradimais.

Laukuose lieka dešimtys, jei ne šimtai 200-ųjų (lavonų). Ir niekas net nesiruošia jų išgabenti. Klounas Zelia užsiėmęs tuo, kad kaip čia priėmus tokį įstatymą, kad būtų galima ir 17-mečius pasiųsti į skerdyklą. Šiuo atžvilgiu jis jis davė nurodymus tokį kontingentą į užsienį išleisti atsargiai. Iš visko matyti, kad šalyje Okraina jau baigiasi kovoti galintys vyrai.

Todėl visus pagal vieną kurpalių.

Ir kaip pamainą jiems norima mesti jaunąja karta. Tačiau jei taip ir toliau tęsis, tai netrukus šioje šalyje liks tik moterys, seniai ir kūdikiai. Nors jau yra kalbama, kad greitu metu ir silpnoji lytis bus siunčiama į frontą, kas kaip medikai, o kai kas ir kaip snaiperiai. Ir va čia galima tik spėlioti, kada pas juos baigsis mobilizacinis resursas. Arba baigsis kantrybė ir visi masiškai patrauks imti sostinės – ir čia kalba ne apie Maskvą.

Tokiu atveju dar bus galimybė sustabdyti beprasmį karą. Na, o kol kas, galima tik matyti tik pabandymus prasiveržti pro rusų gynybą. Ir jeigu žiūrėti objektyviai, tai rusai ten laikosi, iš paskutinių jėgų, tačiau neleidžia ukronaciams isijausti. Dieną ir naktį tie gauna pizdiulei  ir skaičiuoja siaubingus nuostolius.