Absoliuti pasaulio bokso čempionė Natalija Rogozina - dar vienas PUOLANČIO RUSO propagandos projektas?

Autorius: Laurynas Ragelskis Šaltinis: https://www.facebook.com/skifi... 2016-04-12 11:46:26, skaitė 4367, komentavo 0

Absoliuti pasaulio bokso čempionė Natalija Rogozina - dar vienas PUOLANČIO RUSO propagandos projektas?

Feisbuke Rusijos intelektualas ir nedidelės leidyklos savininkas Igoris (Igor Skif) pasidalino kaip ir nekalta simpatiškos moters nuotrauka:

Сейчас будет обнажОнка. Но не ради похоти, а в знак моего вечного мужского удивления перед Женщиной.
Абсолютная чемпионка мира по женскому боксу Наталья Рогозина, она же - «Кувалда».

P.S. Попрошу не жаловаться на это изображение. Оно не несет в себе ничего дурного.

---
Dabar bus nuogybių. Tačiau ne dė gašlumo, o kaip mano amžino vyriško stebėjimosi Moterimi.
Absoliuti pasaulio moterų bokso čempionė Natalija Rogozina, ji gi - "Kuvalda".

P.S. Paprašysu nesiskųsti dėl šio paveiksliuko. Jame nėra nieko blogo.

Bet ar iš tiesų viskas taip nekalta kaip atrodo ir kaip mus tikina Rusijos intelektualas, nesiskundžiantis, kad Rusijoje protingiems žmonėms neįmanoma išgyventi ir būtina iš jos bėgti?

Mes gi puikiai žinome PUOLANČIO RUSO klastą ir KREMLIAUS PROPAGANDOS suktumą. Be to, Lietuvos respublikos Valstybės saugumo departamentas labai įžvalgiai nurodė KIEKVIENAM Lietuvos piliečiui išlikti budriam ir bet kokią informaciją iš Rusijos ištirti per dvigubo skeptiškumo ir įtarumo padidinimo stiklą.

Dar didesnį pagrindą įtarimui suteikė šis jau anksčiau užfiksuotas itin familiarus Natalijos Rogozinos ir Vladimiro Vladimirovičiaus Putino bendravimas sambo turnyro metu (beje, tuščia kėdė už Natalijos - Rusijos premjero Dmitrijaus Medvedevo, taip kad dar arčiau Kremliaus pakilti nebeįmanoma):


Po šios nuotraukos publikavimo, Rusijoje į sporto mokyklas stojančių mergaičių skaičius padidėjo dviem trečdaliais! Štai kaip veikia žmonių valdymas per Masinio Informavimo Priemones!

Operatyviai atliktas ŽURNALISTINIS TYRIMAS atskleidė kraupią tiesą:

Taip vadinama absoliuti bokso čempionė Natalija Rogozina - "Kuvalda" (išvertus iš žemaičių - "Kūjis"), tai tipiška mikštosios hidbridinės puolamosios propagandinės Kremliaus ginkluotės dalis!

Viskas išsišifruoja pakankamai paprastai:

Vardas "Natalija" - tai yra aliuzija į Krymo autonominės respublikos vyriausiąją prokurorę Nataliją Poklonskają (FB profilis Наталья Владимировна Поклонская), kuri aktyviai dalyvavo legalizuojant Krymo gyventojų apsisprendimą pereiti iš laisvo demokratizuoto Kijevo jurisdikcijos į tamsią barbarišką Maskvos vergiją.

Jauniausia moteris per visą Rusijos Imperijos - TSRS - Rusijos Federacijos istorija gavusi generolo laipsnį, Japonijos anime fanatų sekso simbolis ir populiariausia Kremliaus agentė Krymo autonominėje respublikoje.

Propagandinis Enjoykin videoklipas, pasirodęs iš karto po Krymo referendumo ir muzikos pagalba programuojantis masinio žiūrovo sąmonę
(virš 23 milijonų peržiūrų Jutūbėje ):

Natalijos Poklonskajos panaudojimo okupuojant Krymą schema
(iš VSD usb rakto, perduoto žurnalistinio tyrimo grupei):

- Bet gal tai tik paprasčiausias sutapimas? - pasakys koks nors naivus ir Lietuvos respublikos VSD/AOTD ataskaitų apie Grėsmes nacionaliniam saugumui neskaitantis interneto naršytojas. Ir pridės: - Juk Rusijoje milijonai moterų vardu Natalija!..

Ką gi, tęskime savo ŽURNALISTINĮ TYRIMĄ ir patikrinkime šią "paprasčiausio sutapimo" versiją.

Antroji sportininkės vardo-pavardės dalis "Rogozina" - o tai visiškai atvira ir tiesioginė aliuzija į Dmitrijų Rogoziną! Dmitrijus Rogozinas buvo ilgametis Rusijos atstovas prie NATO, o dabar atsakingas už PUOLANČIO RUSO karinį-pramoninį kompleksą ir ginkluotės modernizavimą.

D. Rogozinas pristato kišeninį droną-naikintuvą, galinti nešti mini raketas užtaisytas radiaktyvaus plutonio bombomis
(iš slapto AOTD įrašo, daryto gūglės akiniais):

Be tiesioginio savo darbo - PUOLANČIO RUSO apginklavimo NEIŠVENGIAMAM PUOLIMUI, Dmitrijus Rogozinas nuolatos ir negailestingai trolina laisvų demokratiškų Vakarų lyderius bei politikus, taip maskuodamas atvirus Rusijos grąsinimus po neva "jumoro" forma. Nieko keista, kad po tokių šventinių "palinkėjimų" Vakarų valstybių vadovai palieka Lietuvą vieną kovoti prieš agresorių, o patys skuba gaivinti savo santykių su Rusija:

Taigi, akizdus mūsų žurnalistinio tyrimo rezultatas - Natalija Rogozina - tai ne šiaip SPORTININKĖ, o didžiašovinistiško rusiško militarizmo ir jėgos kulto (BOKSAS!) pašlovinimas ir bandymas pateikti SAVO RUSIŠKĄ JĖGĄ patraukliame sekso-erotikos įpakavime.

LIETUVI, BŪK BUDRUS - NEPASIDUOK RUSO VILIONĖMS!!!