Amerikietiško ir lietuviško liberalizmo melas

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2023-10-09 14:03:00, skaitė 404, komentavo 4

Amerikietiško ir lietuviško liberalizmo melas

Pradedu nuo metropolijos, nuo Amerikos ir amerikoniško liberalizmo melo, apie kurį X platformoje pasakoja garsus JAV žurnalistas Tucker Carlson, o darbštūs vaikinai išvertė video ir į rusų kalbą. Kiekvienam savo!

https://youtu.be/flzpIPpkNv0?si=_g_L4YjYbEuo55yq

Ep. 27 Donald Trump appeared in court today, but it wasn’t a legal proceeding. It was a grotesque parody of the system our ancestors created. Victor Davis Hanson explains. pic.twitter.com/KhTHateWCZ

— Tucker Carlson (@TuckerCarlson) October 2, 2023

O kaip su rinkimais Lietuvoje, JAV imperijos užkampyje? Reikia pasakyti, kad neatsiliekame. Praėję Seimo rinkimai buvo sufalsifikuoti. Apie tai ėmė ir mums papasakojo Dr.Margarita Starkevičiūtė. Ji buvo rezultatų falsifikavimo liudininke Santariškių ligoninėje, gerai išmano, kaip falsifikuoti rezultatus padeda kompiuterinės programos.

https://www.youtube.com/watch?v=0l4LSPjXqUg 

Tarkim, aš tikiu mokslu, korone, marmalais, tikiu, kad ateinantys rinkimai bus skaidrūs, kaip krištolas.

screenshot5_89.jpg

Tik, štai, akibrokštas. Sugalvojo medicinos profesorius Eduardas Vaitkus sudalyvauti Lietuvos Prezidento rinkimuose, kurie vyks 2024 metais. Eduardas Vaitkus, atrodytų, kandidatas tinkamas: du ordinai, su korupcija grūmėsi tarptautiniu lygiu, habilituotas medicinos daktaras, profesorius, jaunus gydytojus rengė. Žodžiu, ne vagis ir ne korupcionierius, kas Lietuvoje tarp valdžios ponų retenybė, savo srities aukščiausio lygio specialistas, kalbėti mokantis, ne kaip koks mekenantis "moki-vagi" ministeris. Vienintelė kliūtis, kaip šiandien sužinojau, kad su liberalizmu ir demokratija Lietuvoje švakai.

Eglė Jūrėnaitė spalio 8 d. FB parašė:

Tarnybos jau dirba. Atrodytų, kad Eduardui Vaitkui nėra šansų prezidento rinkimuose. Bet pasirodo, kad yra. Tai rodo žiniasklaidos tyla, ignoravimas ir fb blokai už nieką. Jeigu jis nebūtų grėsmė, jam leistų reklamuotis, eiti į įvairių televizijų laidas, debatus. Jį reklamuotų Delfiai ir 15-kaminučiai.

Pasidalinome Eduardo Vaitkaus tiesiogine transliacija Mūsų TV Facebook puslapyje. Šis įrašas buvo pašalintas. Likau abstulbusi.

image_2023-10-08_171627222.png

Prof.Eduardas Vaitkus FB sureagavo taip:

SISTEMA. Puola.

Bet taip ji parodo - kas yra

ANTI sisteminis

Sėkmės mums visiems

Lietuvos gyventojų pasipriešinimo

okupacijai centras

P.S. Niekis, rudeniop prasidės koronė, pasiskiepysiu kokius 7 kartus paeiliui, kaip a.a. V.Žirinovskis, gal tada patikėsiu liberalizmo ir demokratijos pergale Lietuvoje! O gal ir gerovės valstybe patikėsiu, imsiu svetimas vėliavas bučiuoti!?