Trumpai apie situaciją Machačkaloje, arba landzberg radijo ir televizijos melo paneigimas

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-10-30 21:41:00, skaitė 1003, komentavo 28

Trumpai apie situaciją Machačkaloje, arba landzberg radijo ir televizijos melo paneigimas

Šiandien, t. y. 2023-10-30, ryte, per landzberg radijo ir televizijos (kažkas ją vadina litvakų radiju ir televizija, bet man labiau prie širdies pirmasis variantas) laidą „labas rytas“, buvo paskelbta informacja apie riaušes, įvykusias Dagestane, Machačkalos oro uoste. Ir tame paminėjime buvo įterpta melaginga informacija (kaip čia be jos. Juk sorošinių, sionistinių ir kitų fašistinių fondų penimi informacinio karo nusikaltėliai elgtis kitaip negali), atseit Rusija remia „Hamas“.

Aš galėjau praeiti pro šalį ir nekomentuoti šio įvykio. Bet ne. Nusprendžiau atrašyti. Ne, nereikia durninti Lietuvos žmonių. Nereikia jiems meluoti. Nelaikykite Lietuvos žmonių bukapročiais. Jums, informacinio karo nusikaltėliams, ir visiems landzberg radijos ir televizijos žiūrėtojams ir klausytojams primenu.

RUSIJA NEREMIA HAMAS! RUSIJA NEREMIA IZRAELIO! RUSIJA PASISAKO UŽ PALESTINOS VALSTYBĖS SUKŪRIMĄ IR KARIAUJANČIŲ ŠALIŲ TAIKOS DERYBAS!

Ir tai nėra sunku patikrinti. Reikia tik atsidaryti Rusijos Federacijos Užsienio Reikalų Ministerijos puslapį ir susirasti Ministro Lavrovo pasisakymą šia tema. Bet juk jūs to nedarysite. Juk ne už tai jums, informacinio karo nusikaltėliai, mokami pinigai. Jūsų tikslas Lietuvos gyventojams parodyti, kokia Rusija bloga, kokia Rusija yra pirmykštė, kad Rusijoje klęsti antisemitizmas ir pogromai.

P.S.

Dabar aš jums papasakosiu apie antisemitizmą (ir ne tik) Rusijoje

Mane visada ima juokas, kuomet skaitau informacinius sašlavynus, penimus iš sionistų, anglosaksų ir fašistų rankų. Tas srutų duobes, kurios bando pateikti Dagestane vykstantį laukinį pogromą kaip tikrosios Rusijos nacionalinės politikos žydų tautybės asmenų atžvilgiu atspindį.

Šie moraliniai monstrai kruopščiai interpretuoja primatų, iš anksto suderintų ir ginkluotų, invaziją į Makhačkalą, kaip beveik Rusijos vykdomą oficialią politiką, galvijų kaukimą oro uoste, prilygindami Putino ir kitų Rusijos aukštas pareigas užimančių pareigūnų vykdomai politikai.

Jie sako, kad tokia yra tikroji Rusija. Toks netolerantiškas, urvinis žmogus, blogis, nacionalistas.

Tačiau yra niuansas, į kurį šios provokacijos ir vėlesnių jos maksimų autoriai neatsižvelgė dėl savo beviltiško kvailumo.

Rusija kovoja su nusikaltėliais ir laukiniais, kurie visuomenėje kursto bet kokią neapykantą. Ir jūs patys, idiotai, visur dedate vaizdo įrašus, kaip Rusijos policija naikina minėtos provokacijos pasekmes. Kaip jie sutraukia pajėgas ir įrangą, kaip sulaiko primatus, kaip apsaugo žmones nuo apsėstųjų. O toliau kiekvienas primatas bus parodytas išsamiai, narve,u realiomis kalėjimo sąlygomis.

Rusijoje kiekvienas padegėjas, ar tai būtų rusas, žydas ar dagestanietis, yra nusikaltėlis. Rusai neskirsto žmonių pagal jų kilmę ir socialinę padėtį.

Tikrasis antisemitizmas ir fašizmas yra taip vadinamuosiuose Vakaruose, pribaltikoje ir buvusioje okrainoje. Ten skatinamos ir finansuojamos nacių formacijos. Ten antisemitai tampa deputatais ir kuria partijas. Ten nusikaltėliai nesodinami į narvus, ten valstybių vadovai ploja nacių koloborantams parlamentuose. Ten jie reabilituoja baisiausią ir šlykščiausią dalyką, koks tik žmogui galėjo nutikti per kelis tūkstantmečius.

Todėl negerbiami klajojantys redaktoriai, tinklaraštininkai, žinių rengėjai, landzberg radijo ir televizijos vedėjai ir kiti minjonai. Jūsų provokacija nepavyko. Atvirkščiai, organizuodami ją patys aiškiai parodėte, kuo jūs, marionetės, skiriatės nuo padorių, normalių žmonių.

Ir ateis valanda, kai kiekvienas provokatorius, kiekvienas koncervas, kiekvienas informacinio karo nusikaltėlis, tautinės neapykantos kurstytojas, kiekvienas priešas bus išvalytas ir neutralizuotas.

RUSIJA-PIRMYN!