Maldeikienė perspėjo dėl artėjančio karo, orlauskų bei socdemų ir paragino jungtis

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://ekspertai.eu/maldeikie... 2023-11-07 18:54:00, skaitė 489, komentavo 0

Maldeikienė perspėjo dėl artėjančio karo, orlauskų bei socdemų ir paragino jungtis

Lietuvos žmonių interesus už 20 tūkst. eurų per mėnesį Europos parlamente atstovaujanti Aušra Maldeikienė pakvietė „jungtis į kovą už europietišką Lietuvą prieš visokius vulgarius orlauskus ir socdemus, kurie jau karui prasidėjus šaukė, kad karo nebus ir tai tik konservatorių kliedesiai“.

„Tie žmonės jūsų neapgins. Ir deja, tas karas plečiasi ir artėja prie mūsų sienų.

Aš rinkimuose, kaip daug kart sakiau, nedalyvausiu, bet kalbėsiu – taip aštriai, kaip seniau – apie politikos kelius ir klystkelius.

Kviečiu palaikyti Matą. Kaip tai padaryti – parašyta žemiau.

Asmenims, nepriklausantiems TS-LKD ir norintiems būti įtrauktais į rinkėjų sąrašus, reikia iki spalio 27 d. užsiregistruoti rinkimams skirtame interneto puslapyje www.demokratijossvente.lt ir sulaukti patvirtinimo dėl įtraukimo į balsuojančiųjų sąrašus. Partijos nariai dalyvauti rinkimuose galės be atskiros registracijos.

Balsuoti turi teisę visi Lietuvos Respublikos piliečiai nuo 16 metų, nepriklausantys jokiai kitai politinei partijai ar kitam rinkiminių tikslų turinčiam dariniui, pritariantys TS-LKD veiklai ir vertybėms, užsiregistravę ir iš anksto įtraukti į TS-LKD atvirų rinkimų rinkėjų sąrašą.

Rinkimai, kuriuose balsuoti teisę turės tiek TS-LKD nariai, tiek partijai bei jokiam kitam rinkiniam dariniui nepriklausantys asmenys, vyks 2023 m. lapkričio 11 – 12 dienomis“, - informavo A. Maldeikienė.

Susiję:

Maldeikienė pagaliau pasiryžo žengti ir formalų žingsnį