Nausėda neslepia – Ukrainos pagrindiniu ramsčiu išlieka Lietuva

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://ekspertai.eu/nauseda-n... 2023-11-22 16:18:00, skaitė 657, komentavo 5

Nausėda neslepia – Ukrainos pagrindiniu ramsčiu išlieka Lietuva

Gerovės valstybės kūrėjas Gitanas Nausėda, iki šiol neatsimenantis, ar išstojo iš TSRS komunistų partijos, ar neišstojo, 10-ųjų Maidano revoliucijos metinių proga kreipėsi į Ukrainos žmones.

nauseda-zb.jpg

„Prieš 10 metų pakilę apginti savo europinio pasirinkimo, susivieniję vardan teisingumo, laisvės ir demokratijos, ukrainiečiai įrodė, jog yra nesustabdoma jėga“, - savo pranešime ukrainiečių dėmesį atkreipė valstybės lyderis.

Pasak vyriškio, „tais šaltais mėnesiais drąsių ir savo pozicijų neapleidusių Ukrainos žmonių dėka gimė nauja Ukrainos valstybė“.

„Šiandien, nepaisant žiauraus Rusijos agresijos karo, Ukraina vis labiau artėja prie Europos. Stojimo į ES derybų pradžia gruodžio mėnesį yra dar vienas svarbus etapas. Lietuvos žmonės Jūsų lauks. Mes Jus palaikysime ir padarysime viską, kad padėtume Jums įstoti į Europos Sąjungą ir NATO“, - pažadėjo ukrainiečiams G. Nausėda.

Ekspertai.eu primena, kad šiuo metu Ukraina vykdo kontrpuolimą ir kovoja už viso civilizuoto ir demokratinio pasaulio laisvę ir nepriklausomybę.

Daug kartų Lietuvoje žmonės buvo informuoti, kad jei Ukraina pralaimėtų, Rusija pradėtų karinę invaziją ir NATO ir Europos Sąjungos valstybes, pirmiausia Lenkiją, Lietuvą, Latviją ir Estiją.

Todėl reikia padaryti viską, kad Vakarai pergalę pasiektų fronto linijoje Ukrainoje, apie ką ne kartą buvo užsiminus ir oficiali Rusijos Federacijos valstybės paslaptis, prezidentė Dalia Grybauskaitė bei kiti iškilūs mūsų šalies lyderiai.

Taip pat būtina padaryti viską, kad visiems Rusijos gyventojams-teroristams, galiotų kolektyvinė atsakomybė.