Lentvario marginalas Valdas Bartkevičius: Policija jau seniai paversta iškastruotų individų sambūriu

Autorius: Valdas Bartkevičius Šaltinis: https://www.facebook.com/val.b... 2023-12-29 18:00:00, skaitė 854, komentavo 7

Lentvario marginalas Valdas Bartkevičius: Policija jau seniai paversta iškastruotų individų sambūriu

Pirmąją Kalėdų dieną Facebook platformoje paplito įrašas apie „sušaudytą” politinių emigrantų vaiką iš ruZZijos. Kalėdiniame informaciniame vakuume žinutė pasklido plačiai ir tikiuosi jos dėka mes pagaliau pradėsime diskusijas apie rusakalbių mokyklų uždarymą. Nuogąstavimais pasidalinusios motinos tikslai, greičiausiai, buvo kitokie (tik „sutapimas”, kad tuo pat metu „atsirado” Navalnas), bet pasitarnavo būtent mums, nes su nauja jėga galime iškelti tuos klausimus į viešąją erdvę ir pagaliau pradėti reformas švietimo srityje.

Po daugybės akcijų ir dažno bendravimo su pareigūnais, net nenustebau, kad vieno iš smurtavusių paauglių tėvas policininkas, kuriam nekyla jokių klausimų leidžiant savo vaiką į rusakalbių mokyklą, nes jis tiesiog apolitiškas, o namuose žiūri putin TV. Policija jau seniai paversta iškastruotų individų sambūriu, kur negalima uždavinėti klausimų, mąstyti ir turėti savo nuomonę tam tikrais valstybės valdymo ir gynybos klausimais. Nieko keisto, kad tokie politikos pareigūnai girdėdami kalbas, kur nevienareikšmiškai neigiama Lietuvos okupacija, net nesiima jokių procesinių veiksmų.

Nepamenu kokius sveikinimus Lietuvos valdžios atstovai siuntė pernai, bet šiemet jų buvo daug ir ilgų, kurių net neskaičiau iki galo. Panašių kalbų klausyti nustojau dar prie Brežnevo, nes niekas nesikeičia ir tebėra nuobodu, tik penkmečio (piatiletkos) planus pakeitė visuotinės gerovės troškimas. Dėmesį atkreipiau į Donaldo Trampo sveikinimo populiarumą: po jo Kalėdų atviruku su sutuoktine – net 300k patiktukų ir tiek pat komentarų, žodis į žodį atkartojančių pasveikinimą. Supaprastinta komunikacija.

Bet to nežino mūsų politikai. LR Seimo pirmininkė įrašė net keturis vaizdo sveikinimus skirtingomis kalbomis. Graudu ne tai, kad gaištamas laikas ir švaistomi iždo pinigai, bet kad vienas įrašas – okupantų kalba. Lyg to būtų maža vaizdo įrašų negalima komentuoti, kas parodo baimę, netikrumą bei abejojimą lyderyste.

Seimo pirmininkė ir jos komanda nesupranta, kad toks pataikavimas rusakalbiams ne stiprybės, o silpnumo ženklas, kuris bus panaudotas prieš mus. Tai pataikavimas visiems tiems, kurie taip ir nesiintegravo į Lietuvos visuomenę.

Visa tai vyksta tuo metu, kai jau žinome, kodėl prasidėjo karas Ukrainoje, kai jau žinome, kad pataikavimas okupantų norams tai ne apsidraudimas nuo galimos agresijos, o tiesioginis jos skatinimas.

Nuolat girdime: „Tik nereikia mūsų gąsdinti”, o tuo tarpu buves ruZZijos killtūros ministras Medinskis kuria trumpus video, kuriuose iškraipoma mūsų istorija ir pagal Ukrainoje išbandytą schemą mes vadinami jų broliais… kaip ir žudomi ukrainiečiai… Dar buvo Ičkerija, kurioje buvo nužudyta per 300k tokių pačių „brolių”, kilusių iš „didžiosios” rusų tautos.

Rusijos propaganda nesikuklindama kalba apie mus, kaip apie sekančią auką ant jų pseudo civilizacijos altoriaus, bet mes bijome ne jų, o eilinių rinkimų, kur visi balsai svarbūs, netgi tų kurie laukia „savų” iš ruZZijos.