Istorijos nesuklastosi! Su Pergalės diena visus!

Autorius: Milda Bartašiūnaitė Šaltinis: https://www.facebook.com/photo... 2016-05-09 16:35:43, skaitė 4627, komentavo 0

Istorijos nesuklastosi! Su Pergalės diena visus!

Specialiai pasirinkau šitą iškarpą iš wikipedios lietuvių kalba, kaip kontekstą bei iškėliau mintį, jog iš lietuvių atminties teisė švęsti yra visiškai eliminuota.

Mus pavertė aukomis. Juk Lietuva tuo metu formaliai priklausė TSSR, kuri formaliai laimėjo karą prieš fašistuojančią Vokietiją bei sąjungininkus.

Kitą vertus, į nugalėtojus įsipaišė JAV ir Britanijos karūna.

Vieša paslaptis, kad be šitų valstybių paramos Hitleris net nebūtų iškilęs ir pradėjęs savo kruvinųjų žygių. JAV spec tarnybos net padėjo fiureriui pasprukti į Argentiną, o istorikams pakišo antį, neva jis nusišovė ir dar buvo sudegintas...

Jau ne kartą rašiau, kad mano senelis buvo partizanas, kuris išėjo į mišką prieš NKVD'istus. Vėliau buvo paimtas į nelaisvę ir deportuotas į Kazachiją. Vien šie faktai neleidžia man šiandien ryšėti georgijaus juostelės... kitą vertus tiksliai žinau, jog aršiausi, žiauriausi NKVD'istai bei išdavikai buvo lietuvių tautybės.

Kaip ir dabar, Briuselio bei JAV okupacijoje, aršiausi sistemos gynėjai yra sistemai parsidavę "mūsiškiai"...

Tie patys "mūsiškiai" nušautų mane kaip šunį, jei dabar išeičiau į miškus su ginklu kovoti už Lietuvos laisvę bei nepriklausomybę. Nušautų, o ne ištremtų į kokią nors sojūzo valstybę dirbti statybose. Ir dar pasikabintų už tai sau medalį...

Šiandien aš sau leisiu pakelti taurę už pergalę prieš... KARĄ. PRIEŠ ANTRĄ PASAULINĮ KARĄ.

Ir jokios wikipedijos nesugebės šios datos ištrinti iš mano istorinės atminties.