Mokslininkai iš Peru paskelbė ataskaitą apie ateivius

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/moks... 2024-01-29 15:14:00, skaitė 997, komentavo 7

Mokslininkai iš Peru paskelbė ataskaitą apie ateivius

Ateiviai, rasti Peru Respublikoje sukėlė daug triukšmo internete ir netgi tapo politinių diskusijų objektu. Neseniai ekspertai išsiaiškino atrastų paslaptingųjų mumijų kilmę – kaip paaiškėjo, jos gali būti nežemiškos kilmės.

Nacionalinio teismo medicinos ir kriminologijos instituto mokslininkai nutraukė neįprastų palaikų iš Naskos dykumos bylą. Praėjusį rugsėjį Meksikos žurnalistas ir ufologas Jaime’as Maussanas šalies Kongrese pristatė… dviejų „humanoidų“ mumijas. Jis tvirtino, kad dviem mažiems, vos 60 centimetrų aukščio kūnams yra apie tūkstantis metų ir jie priklauso ateiviams.

„Tai nežmogiškos kilmės būtybės, kurios nėra mūsų žemiškosios evoliucijos dalis“, – susirinkusiems sakė Maussanas. Jis taip pat patikslino: palaikų analizė parodė, kad nykštukų DNR nuo žmonių genetinės medžiagos skiriasi tik 30 procentų.

Parlamentarai, šokiruoti to, ką pamatė, diskusiją nusprendė atidėti dviems mėnesiams. Lapkričio pradžioje sensacijos autorius atvyko į Kongresą su palaikymo grupe. Maussanas kaip ekspertą pakvietė antropologą Rogerį Zunigą iš Nacionalinio Aloyzo Gonzagos universiteto Ikos mieste. Šis patikslino, kad pastaraisiais metais jau ištyrė penkis panašius pavyzdžius. Ir jie visi yra tikri.

„Žmogus visiškai nesikišo į šių būtybių fizinio ar biologinio formavimosi procesus“, – tikino Zuniga. Tada žodį perėmė chirurgas iš Argentinos Salestino Adolfo Pioto. Jis taip pat dirbo su „ateivių“ biomedžiagomis ir laiko jas „išsivysčiusia šiuolaikinio žmogaus versija“.

Pabaigoje susirinkusiems kalbėjo įžymybė, „asmeniškai mačiusi NSO“.

Peru nacionalinio teismo medicinos ir kriminologijos instituto mokslininkai nusprendė išsiaiškinti šį sudėtingą atvejį, nes, kaip tvirtino Maussanas, būtent jų žemėje buvo rasti humanoidai.

Jau sausio mėnesį buvo parengta išsami ataskaita. Pasirodo, mumijose išties yra nežmogiškų elementų, o tiksliau – smulkių gyvūnų fragmentai. Rentgeno tyrimas parodė, kad vieno iš ateivių galva atitinka žinduolio kaukolę, o kaulai buvo pasiskolinti iš paukščių.

„Jie (kaulai – red. pastaba) primena lamų ar alpakų kaukoles, kurių galima rasti Peru kultūrų archeologinėse kapinėse, tokiose kaip Nasca (egzistavo iki VI a. mūsų eros – red. pastaba)“, – sakė darbuotojas Flavio Estrada iš Moreno instituto.

Mokslininkai iš Peru paskelbė ataskaitą apie ateivius

Vienos iš mumijų pilvo srityje buvo sferinis sustorėjimas, todėl atrodė, kad būtybė buvo nėščia, tačiau galiausiai pasirodė, kad tai esąs paprastas akmuo.

Galiausiai paaiškėjo, kad perujiečiai savo tyrimo metu ateivių neaptiko. Kyla klausimas – ar vietinė valdžia bandė nuslėpti tiesą nuo visuomenės, ar tai iš tikrųjų buvo gerai padirbtos „ateivių” klastotės?

„Vietiniai jau pripratę“

Tokios klastotės pasaulyje nėra neįprastos. Antai, budistų šventykloje Kanenji-Enjiin Japonijos mieste Asakuchi (Okayamos prefektūra) yra laikomas nedidelis medinis karstas, kuriame yra tik 30 centimetrų ilgio mumija. Nuo galvos iki juosmens ji primena mažą beždžionę.

Kur kas daugiau klausimų kyla dėl apatinės kūno dalies – tai kieta žuvies uodega, primenanti undinę. Dėžutėje esantis raštelis skelbia: „Padaras buvo sugautas žvejybos tinkluose šiuolaikinės Kočio provincijos pakrantėje. Tai įvyko 1736–1741 m.”

Mokslininkai iš Peru paskelbė ataskaitą apie ateivius
Mokslininkai iš Peru paskelbė ataskaitą apie ateivius
Mokslininkai iš Peru paskelbė ataskaitą apie ateivius