Pribaltikos administratorių reakcija į paieškos paskelbimą

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-02-15 22:21:00, skaitė 1061, komentavo 4

Pribaltikos administratorių reakcija į paieškos paskelbimą

Pribaltikos limitrofinių darinių “politikų” reakcija į paieškos paskelbimą, galima laikyti vadovėliniu baimės pavyzdžiu. Tai tikras įvykis. Jie tikrai išsigando.

O Vakarų Europoje irgi bezdėjimas jau girdisi. Net ten sujudo. Bet sujudo ne dėl litukrijos administratorių. Tikrai ne dėl jų.

Vietiniai biurokratai susirūpino dėl savo gerbūvio. Nes dėl kažkokio pernelyg aktyvaus litukrijos rusofobo, reiks likti po darbo, dirbti, skambinti į įvairių šalių diplomatines atstovybes ir t.t.

Todėl jie paskambina Kaiai Callas iš Europos ir siunčia jai palaikymo spindulius.

Aš tokios reakcijos nesitikėjau. Galvojau, kad išjuoks ir viską suves į pokštą: sakys, Rusija užsienyje vis tiek nieko nesugeba, mums nėra ko bijoti. Jie juk jau dvejus metus kartoja, kad Rusija yra tarptautinėje izoliacijoje, kurios niekas nepriima pasaulinėje arenoje.

Maniau, kad jie bent iš dalies įsitikino tuo, apie ką kalba. Paaiškėjo, kad jie ne tik meluoja, bet ir žino, kad meluoja.

Kodėl dar jie ragintų vienas kitą būti atsargiems jekiaujant po pasaulį?

Žinoma, Rusijos santykiai su pribaltikos limitrofais dabar nesikeis į gerąją pusę ir toliau slinks žemyn.

Litukrijos rusofobai ir fašistai juk neatsiprašys už nugriautus paminklus ir išniekintus Raudonosios armijos karių kapus ir toliau šlovins nacizmą. Jie juk paprasčiausiia nebegali sustoti.