Į Eduardo Vaitkaus pusę pereina Celofano, Šeimų sąjūdžio ir Tutkaus žmonės

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/i-ed... 2024-02-25 02:08:00, skaitė 1011, komentavo 14

Į Eduardo Vaitkaus pusę pereina Celofano, Šeimų sąjūdžio ir Tutkaus žmonės

Įvyko tai, kas ir turėjo įvykti – žmonės pradėjo mąstyti ir matyti, kas yra kas. Gegužės 12 dieną Lietuvoje vyks LR Prezidento rinkimai. Jau prasidėjo parašų rinkimo metas – save išsikėlę kandidatai privalo surinkti 20 000 parašų, kad galėtų dalyvauti rinkimuose. Pasirašyti už kandidatą galima arba elektroniniu būdu, arba gyvai, ant parašų rinkimo lapų. Paremti kandidatą elektroniniu parašu galite paspaudę čia.

Su didžiule banga į politinę areną įžengęs Antanas Kandrotas (Celofanas) savo politinę karjerą dabar priverstas tęsti įkalinimo vietoje. Drąsiai galima teigti, kad sistema šio žmogaus neprileido prie rinkimų. Apie trukdymus, turbūt, jau girdėjote daugelis – buvo išsidirbinėjama su bankų sąskaitomis, kurios neįtiko VRK ir tokiu būdu buvo neleista Antanui kandidatuoti.

Antanas pagarsėjo tuo, kad užėmė savotišką Tado Blindos poziciją ir reikalui prireikus, imdavosi veiksmų – su savo nedideliu būreliu aktyvistų nepabijodavo eiti prieš valdžią ir gynė šeimas nuo vaikų atiminėjimo. Jis taip pat pasisakė už tradicinės šeimos vertybes, ne kartą dalyvavo akcijose naikinant svetimus ir šeimos vertybėms prieštaraujančius simbolius.

Dabar, kai Antanas atsidūrė įkalinimo įstaigoje, daugelis Antano bendraminčių suprato, kad laiko laukti nebėra ir reikia tęsti Antano pradėtą kovą prieš sistemą. Todėl dauguma Antaną palaikiusių žmonių pasirinko palaikyti Eduardą Vaitkų, kurio vertybės šeimos atžvilgiu nesiskiria nuo Antano ir jo suburto judėjimo.

Dabar pakalbėkime apie taip gerai visiems žinomą Šeimų sąjūdį, kuris rengdamas šeimos gynimo maršus, taip pat su didžiule banga įžengė į Lietuvos politikos areną. Pradžioje jiems sekėsi visai neblogai, bet kai kurių valdybos narių politinės pažiūros ir ambicijos šį kilnų judėjimą nukanalizavo praktiškai iki išnykimo ribos. Kai kurie kalba, kad tai nebuvo padaryta be tam tikrų struktūrų įsikišimo, nes kai kurių vietinių „vadų” veiksmai rodė, kad vyksta judėjimo naikinimas iš vidaus.

Galų galiausiai, žmonių kantrybė trūko tuomet, kada Šeimų sąjūdžio vadas Raimondas Grinevičius pradėjo reklamuoti sistemos pastatytą ir Sorošo žiniasklaidos išreklamuotą Igną Vėgėlę. Žmonės Raimondą užplūdo su klausimais, bet nei vienas atsakymo negavo.

Dauguma žmonių pasipiktino, kad prieš Sorošo veiklą pasisakantys Šeimų sąjūdžio aktyvistai persidažė ir pradėjo palaikyti sorošinį kandidatą. Tuomet Šeimų sąjūdžio nariai suprato, kad jų vadai tėra valdžios trokštantys parsidavėliai, bet kokia kaina trokštantys papulti „prie lovio”, net jeigu tam prireiks atsisakyti savo vertybių.

Ignas Vėgėlė palaiko Lietuvos žemės pardavimą užsieniečiams, taip pat jis teigia, kad Europos sąjungos įstatymai yra viršesni už Konstituciją. Būtent tai ir privertė žmones ieškoti naujos politinės jėgos, su kuria būtų galima tęsti Šeimų sąjūdžio kovos pradžioje užsibrėžtų tikslų. Ir, žinoma, kad šioje vietoje Eduardo Vaitkaus naujai kuriama partija ir paties Eduardo mintys neprieštarauja Šeimų sąjūdžio pradinėms vertybėms ir siekiams.

Na, o su Valdu Tutkumi situacija yra labai paprasta. Šis žmogus žiniasklaidoje ne kartą buvo minimas kaip turintis problemų su alkoholiu, taip pat jis nuolankiai, ištisus metus tarnavo sistemai, o staiga ėmė ir tapo „nesisteminiu”. Dauguma ant šio kabliuko pakibo, ypač kai jam į pagalbą buvo mesti „nesisteminiai” palaikytojai – Pavlovičius ir Mikalauskas.

Tai, kad Tutkus siūlė sušaudyti tuos, kurie pasisakys prieš Europos sąjungą ir Nato, jau nieko nestebina, bet kuomet jis pradėjo tiesiog vogti mintis iš Eduardo Vaitkaus ir susidėjo su Hitlerį garbinančiais veikėjais, žmonėms trūko kantrybė.

„Minčių vagis” – taip dabar galima įvardinti Valdą Tutkų, kuris kopijuoja Eduardą Vaitkų. Imkime kad ir paprastą pavyzdį – visi kuo puikiausiai žino, kad Eduardas Vaitkus su Vaidu Žemaičiu kiekvieną sekmadienį septintą valandą vakaro daro tiesiogines transliacijas YouTube platformoje ir Eduardas gyvai atsakinėja į žmonių klausimus. Valdas Tutkus sugalvojo šią mintį pavogti ir taip pat pradėjo daryti tiesiogines transliacijas sekmadienį septintą.

Tai dar būtų niekis… bet Valdas savo laidos vedėju pasirinko pagarsėjusį Adolfo Hitlerio garbintoją Mamertą Brežinską, slapyvardžiu Vilkas (toks buvo ir Adolfo Hitlerio slapyvardis). Ar mums reikia dar vieno Hitlerio, ar mums reikia dar vieno žydų tautos nekenčiančio bepročio? Valdo Tutkaus bendražygis Mamertas Brežinskas deklaruoja: „Visiems, kurie palaiko Stanislovą Tomą, ar kaip nors yra susiję su juo, su Kazimieru Juraičiu, su Ekspertai.eu (Audriumi Naku), ar Bukimevieningi.lt Vaidu Lekstučiu, ar kitais jų pasekėjais pro-komunistiniais, pro-žydiškais veikėjais, kviečiu IŠDRAUGINTI mane ir kraustytis iš Lietuvos – LIETUVIŲ TAUTOS valstybės. Reikėtų prisiminti ir tai, kad Valdas Tutkus su Giedre Goriene taip pat nevengdavo svastikomis ištatuiruotų jaunuolių draugijos. Šeimų sąjūdžio mitinge jie buvo užfiksuoti besiglėbesčiuojantys su svastikomis tatuiruotu jaunuoliu ir tai tik dar kartą įrodo, kad Tutkui nacizmo ideologija nėra svetima.

Pamatę tokius Tutkaus viražus, žmonės tiesiog nusprendė palikti jo palaikytojų gretas ir perėjo į Eduardo Vaitkaus pusę. Ką visai tai rodo? Ogi tai, kad žmonės pagaliau praregėjo ir suprato, kas yra kas.

Tutkaus komanda tėra saujelė nacių, kurie tuos, kas pasisako prieš įstatymų pažeidimą ir įvarymą į NATO be referendumo, siūlo iškraustyti iš Lietuvos ir netgi į juos nukreips ginklą (sušaudys). 

Ačiū Dievui, žmonės praregėjo ir pagaliau pasirinko tinkamą kelią į šviesią Lietuvos ateitį  – EDUARDĄ VAITKŲ!

Egidijus Paulauskas