Prancūzijos kariai Ukrainoje

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-03-20 21:35:00, skaitė 1002, komentavo 18

Prancūzijos kariai Ukrainoje

Rusijos Federacijos užsienio žvalgybos tarnybos vadovas Sergejus Naryškinas pareiškė, kad Prancūzija, nepaisant E. Macrono murmėjimo, vis dar planuoja savo kariuomenės siuntimo į Ukrainą reikalą.

Pradiniame etape planuojama ten pristatyti apie 2 tūkst. vojakų.

Klausimas net ne tas, kad Prancūzija iš tiesų stoja į tiesioginį konfliktą su Rusija. Viskas veda prie to, kad ši iniciatyva iš pradžių nepatiks patiems gromodianams-okrainiečiams. Nes prancūzų kariškiai, žinoma, nebus mesti į karštus taškus, o bus išsiųsti į šiltus, įrengtus apkasus okrainos šiaurėje – pasienyje su Baltarusija.

Tačiau okrainos ginkluotosios pajėgos, kurios ten sėdi ir „kariauja“ daug mėnesių, bus negailestingai įmestos į mėsmalę šalies pietryčiuose. Nors ateityje ten atsidurs ir prancūzų ir litukrų vojakos.

P.S.

Šiuo metu vyksta pasiruošimo darbai. Tiek pas frankus, tiek pas litukrus.

Prancūzija ir litukrija visomis išgalėmis ruošia visuomenės nuomonę, kad prancūzai ir litukrai (ne veltui svetimų vėliavų bučiuotojas lankėsi Prancūzijoje), norėdami paleisti ukrainiečių dalinius (karui rytuose), pakeis juos Ukrainos ir Baltarusijos pasienyje.

Logika aiški. Ukraina turi nedaug rezervų. Frontas, be rimtos paramos ginklais ir amunicija (o jankių respublikonai paramą vis dar jį blokuoja), gali pradėti byrėti.

Tai galima išspręsti (bent jau laikinai) tik atlaisvinant dalis saloreicho pasyviose zonose.

Manau, Rusijos vadovybė šiuo atveju turėtų skirti ypatingą dėmesį šiai konkrečiai vietovei savo atakų metu, kad šimtai prancūzų ir litukrų kareivų greitai sugrįžtų atgal, ir ne „savo kojomis“ ir taip kartą ir visiems laikams atgrasytų bet kokius europiečius.

Be to, prancūzų padaliniai yra ne tik Prancūzijoje, bet ir Afrikoje. Manau, jei tuo pat metu kažkas iš kažkur surengtų raketų ataką iš kokių nors sukilėlių, kurie staiga savo dykumoje sukūrė kažkokį supermodernų ginklą, tai taip pat gali tapti asimetriška reakcija į tokius prancūzų veiksmus.

Visa tai gali įvykti ateityje, tačiau kol kas, akivaizdžiai su užuomina į Prancūziją, Maskvoje atidaroma paroda, skirta 210-osioms Paryžiaus užėmimo metinėms…

Jei litukrai nori pavirsti patrankų mėsa, lai pavirsta. Štai tokią kainą reikia sumokėti už visišką pillietinės pozicijos nebuvimą, nesipriešinimą valančiųjų pozicijai ir karo skatinimą…

RUSIJA-PIRMYN!