Klintonų šeimynėlė: Bilas turėjo mažiau moterų negu Hilari

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://sauksmas.lt/klintonu-se... 2016-06-04 10:01:00, skaitė 3024, komentavo 0

Klintonų šeimynėlė: Bilas turėjo mažiau moterų negu Hilari

Semiantis informaciją iš Lietuvoje viešpataujančių propagandinių MIP įkyriai braunasi mintis, kad jei, neduok Dieve, neišrinks Hilari Klinton prezidente, nedelsiant V.Putinas užpuls Lietuvą, pasaulį ištiks ekonomikos krizė, iškrypėliams uždraus birbintis per antrą galą, o gal net prisikels iš numirusių Muamaras Kadafis, kurio šlykščią žmogžudystę aikčiodama, matomai dėl patiriamo orgazmo, online stebėjo tuometinė JAV Valstybės departamento vadovė.

Manau, neverta pergyventi dėl pasaulio ateities, Hilari Klinton bus sekančia prezidente, o visas šis iliuzionas, „laisvų demokratiškų ir visuotinių“ rinkimų miražas, eilinis privačios dolerių spausdintojų artelės triukas, skirtas naiviems amerikoniškos propagandos valgytojams, greitai išsisklaidys, kaip ir įvairūs pranešimai spaudoje, ne pačiomis gražiausiomis spalvomis tapantys kandidatų į prezidento postą portretus.

Pas kurį iš jų buvo daugiau moterų?

1971 metų pavasarį žydų tautybės prestižinio Jeilio universiteto studentė Hilary Rodem ėmė susitikinėti su 25 mečiu šio universiteto studentu Bilu Klintonu. 1975 metais pora susituokė.

Klintonų šeimos sekso reikalais pasaulis per daug nesidomėjo iki to laiko, kol į dienos šviesą iškilo Valstybės departamento stažuotojos žydaitės Monikos Levinki meilės santykiai su JAV prezidentu, juoba, kad ši meilė vyko ir „Ovaliame“ Baltųjų Rūmų kabinete, tai yra ant paties JAV politikos sosto. Tada imta domėtis ir Bilo žmonos Hilari Klinton intymiu gyvenimu. Stebino, kaip moteriška intuicija galėjo nepasignalizuoti jai apie konkurentes? Tada MIP ėmė sklisti informacija, kad ponią Klinton moterys domina net labiau negu jos vyras.

Ilgą laiką gandai apie Hilari netradicinę orientaciją neprasiskverbdavo toliau už Baltųjų Rūmų sienų. Bet štai žurnalistams ėmė atvirauti amerikiečių modelis ir aktorė Gennifer Flowers – buvusi Klintono meilužė, kurią jis atstūmė po 12 metų trukusio jų ryšio: „Bilas sakė man, kad žinojo apie žmonos biseksualumą, vienok tai nedrumstė jo ramybės. Jo žodžiais, pas Hilari buvo daugiau moterų negu pas jį patį.“

Kita Bilo Klintono draugė, Salli Miller, buvusi „Mis Arizona“ (valstija kurios gubernatoriumi buvo Bilas Klintonas) – pasakojo (1- 2), kad „Bilas, nor pats ir garbanotas, lovoje buvo nekoks. Bet už tai mokėjo pralinksminti! Kartą apsirengė mano naktiniais marškiniais ir šoko miegamajame, grodamas saksofonu… Kartą jis paminėjo, kad Hilari nemėgo sekso. Aš jį prakalbinau ir sužinojau, kad ji pirmenybę teikia moterims. O dar mėgaujasi narkotikais – kitaip jos neaplanko naujos idėjos. Tai man taip pat Bilas papasakojo“. Sali dabar miega pasidėjusi šautuvą, nes po tokio demaskavimo jos namus kelis kartus bandė padegti.

1.http://www.dailymail.co.uk/news/article-3417745/If-read-committed-suicide-don-t-believe-Dramatic-warning-Clinton-mistress-claims-Hillary-s-associates-harassed-1980s-affair-Bill.html

2.http://www.dailymail.co.uk/news/article-3427366/He-frilly-nightie-danced-playing-sax-Former-Miss-Arkansas-says-Bill-Clinton-bed-confided-Hillary-sex-women-fears-Hillary-vendetta-sleeps-loaded-semi-automatic.html

2013 metais hakeriai įsilaužė į Hilari Klintos tarnybinį elektroninį paštą, kuri šį naudojo ne tik tarnybos, bet ir asmeninio, ir net paties intymiausio pobūdžio susirašinėjimo tikslu.

Viena iš garsiausių Hilari meilužių laikoma Huma Abedin – irgi buvusi Valstybės departamento studentė-praktikantė, atsiradusi jos orbitoje 1996 metais. Huma buvo 2010 metais ištekinta už 46 metų amžiaus įtakingo politiko-Demokrato Entoni Vainerio, nuolatinio gėjų paradų Niujorke dalyvio (3-4)

3.http://www.vanityfair.com/news/2016/01/huma-abedin-hillary-clinton-adviser

4.http://www.newsweek.com/2016/05/06/huma-abedin-hillary-clinton-anthony-weiner-453204.html

Sveiko proto žmogui, suprantama, neverta būtų domėtis JAV pirmųjų asmenų arba kandidatų į pirmųjų asmenų postus antrojo galo reikalais, jeigu antrojo galo anomalijos nebūtų padarytos šios valstybės prioritetu, politika, tikslu ir idėja.

Algimantas Lebionka

Šauksmas