Nugalėjusios tolerancijos šalių sporto naujienos

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/bloge... 2016-06-12 12:25:05, skaitė 1052, komentavo 0

Nugalėjusios tolerancijos šalių sporto naujienos

Vyrukai – persirengėliai pradeda ropštis į moterų varžybų prizines vietas

Iš JAV atsklindančios naujienos sukėlė man kognityvinį disonansą. Nežinau – verkti ar juoktis?

Neperseniausiai Obamos administracija griežtai liepė mokymo įstaigoms traktuoti mokinius tik pagal jų pačių pasirinktą ir deklaruotą genderį, nekreipiant dėmesio į jų prigimtinę lytį ir nereikalaujant jokių kastracijų ar hormoninių terapijų.

Tai liečia tiek naudojimasį tualetais, dušais, persirengimo kambariais, tiek dalyvavimą sporto komandose bei varžybose.

Nattaphon Wangyot, center, races females at his Alaska track meet. Foto: www.lifesitenews.com

Atitinkamai, apsukrūs vyrukai jau pradėjo mastyti, kaip padaryti sportinę karjerą, dalyvaujant kitos lyties sporto varžybose.

Štai, Aliaskos mokyklų lengvosios atletikos čempionato dalyviai sutriko, kuomet 100 ir 200 m. mergaičių bėgimo rungtyse penktą ir trečią vietą užėmė neva moterimi pasijautęs transgenderis vaikinukas.

Nors mokyklos vadovai ir varžybų rengėjai aiškina, kad viskas čia puiku, ir kad būtent to ir siekė Obamos administracija, mokinių tėvelių ir mergaičių-sportininkių tarpe pasigirdo murmėjimas:

– Girdi, gal tokia situacija ir labai tolerantiška, bet neatrodo labai sąžininga sportuojančių moterų ir mergaičių atžvilgiu. Nes nepaisant visų deklaracijų apie tariamą moterišką savijautą, transgenderis fiziologiškai vis vien išlieka tuo, kuo gimė – vyru. Su visais jo kūno sandaros ir galimybių pranašumais.

Ta pačia proga buvo prisiminta nesena istorija, kuomet toks transgenderis, pasivadinęs ir persirengęs moterimi, sudalyvavo MMA kovoje su žymia kovotoja – tikra moterimi ir pirštinėto kumščio smūgiu sulaužė jai akiduobę. Visgi moteriški kaulai nėra skirti lygiomis muštis su profesionaliais sportuojančiais vyrais. Tegul ir vidutiniokais savo lyties tarpe.

Jeigu tokių daugės – o jų būtinai daugės – tai sportininkėms, kurios gimė mergaitėmis, jokių šansų į prizines vietas moterų sporto varžybose, reikalaujančiose jėgos, greičio bei ištvermės, greit nebeliks. Na, nebent meninė gimnastika ar dailusis čiuožimas, bet ir tai dar nežinia.

Kitaip sakant, Obamos leftistinės genderinės politikos plėtros pasėkoje toks reiškinys, kaip moterų sportas, išvis gali išnykti. Nes jį pakeis transgenderių, t.y. vyrukų, apsimetančių moterimis, varžybos.

Baigsis visokių Serenų Wiliams ir Marijų Šarapovų dominavimas moterų lauko tenise. Jas pakeis sijonėliais pasirėdę brutalūs raumeningi vyrukai nuskustomis kojomis ir į kasytes supintais plaukais.

————–

Man tik smalsu – o kodėl tyli įvairaus plauko feministės?

Kodėl jos abejingai stebi, kaip persirengėliai vyrai veržiasi į moterų sritis ir įžūliai nuplėšia laurus nuo jų galvų?

Juk procesai tik prasideda.

Žiū – ar nenutiks taip, kad visi feministiniai iškovojimai Skandinavijos šalyse – visos tos moterų kvotos partijose, parlamentuose bei įmonių valdybose – netrukus užsipildys energingais vyriškos lyties persirengėliais, deklaravusiais savo moterišką savijautą?

Nes karjera yra toks pat dalykas, kaip sporto varžybos – jei negali konkuruoti su savo lyties atstovais – užsideklaruoji privilegijuotą genderį ir konkuruoji su vargšėmis moterėlėmis.

Nepaliekant joms jokių šansų….;(

Va tau ir feminizmo pabaiga.

Šaltiniai ir literatūra:

————————-

Parents outraged as biological male beats girls at Alaska state track meet
lifesitenews.com

Transgender student’s all-state honors in girls’ track and field ignites backlash – ‘It is not fair and it is not right’
washingtontimes.com

‘It’s Not Fair’: Transgender Student’s Success in Girls Track Causes Backlash
insider.foxnews.com

Transgender ‘female’ MMA fighter gives female opponent concussion, broken eye socket
lifesitenews.com – 2