Homjaunuoliai - dvasiniai komjaunimo įpėdiniai. Žodžio Laisvės priešai vėl siekia neteisminio susidorojimo už kitokią nuomonę!

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/photo... 2016-06-14 11:33:34, skaitė 5531, komentavo 0

Homjaunuoliai - dvasiniai komjaunimo įpėdiniai. Žodžio Laisvės priešai vėl siekia neteisminio susidorojimo už kitokią nuomonę!

Niekada taip nebuvo, o štai ir vėl. Užteko dviejų mandagių didaktinio pobūdžio komentarų tolerantiško žurnalisto Dovydo Pancerovo sienoje prie posto apie LIDLo atsakymą dėl skundo apie J.Panką - ir po minutės buvau bakstelėtas bei užblokuotas amžiams.

Komentarai, savaime suprantama, ištrinti be pėdsakų.

Pretenzijų dėl to užblokavimo neturiu - kiekvienas savo feisbuko šeimininkas - bet tuos komentarus galėjo ir palikti. Juose buvo kai kurių elementoriškų tiesų, kuriuos nuduoda nesuprantąs ponaitis Dovydas, paaiškinimas.

Tingiu kartotis, todėl pacituosiu gerbiamo Tomas Eigirdas postą (A) ir gerbiamo Audrius Bačiulis reakciją (B) :

------------------
A.
"15 minučių tampa juokdariais. Kiek postų 15 min. žurnalistas turi padaryti Lidl sienoje, kad gautų 100 gramų maximos baltos mišrainės? P.S. Panka man mažai patinka. Bet žodžio laisvę garantuoja Konstitucija."

B. 
Jėzau :( Toliau kristi nebėra kur. Sovietmečiu tokie idėjiškai teisingi jaunųjų komunistų organizacijos nariai sekmadieniais stovėdavo prie bažnyčios, registruodavo, kas iš geresnes pareigas užimančių eina į mišias, o paskui siųsdavo raštus į įmonės ar įstaigos partijos ar profsąjungos komitetą, siūlydami "apsvarstyti darbo kolektyve ir padaryti išvadas".

P.S. Tiems, kam iš pirmo karto nedašunta: Tiek Julius Panka, tiek Algirdas Paleckis, tiek Dovydas Pancerovas Lietuvoje turi lygiai tokią pačią konstitucinę žodžio laisvės teisę, kol neragina imtis smurto ar patys nepradeda smurtauti.

Nepatinka jų mintys? Negalit iškentėt "kažko nedarę"? Įrodinėkit savo tiesą iki užspringimo, bet ne darykit politinį spaudimą per darbovietę, siekdami palikti žmogų be darbo ir pragyvenimo šaltinio. Tam Lietuva ir griovė Sovietų Sąjungą, kad galėtų be komsomolo ir KGB skundikų gyventi.

Jei Panka kažkur savo žodžiais ar veiksmais kursto neapykantą tautinėms, religinėms ar seksualinėms mažumos, vadinasi, jis daro baudžiamąjį nusikaltimą. 

Tokiu atveju Pancerovas turi rašyti pareiškimą Prokuratūrai, pridėdamas (jo manymu) Pankos nusikalstamos veikos įrodymus, bet ne skųsti Panką jo darbdaviui.

Tik, man regis, netgi pats Pancerovas suvokia, jog nieko nusikalstamo Pankos įrašuose FB nėra (tauteniekai, kokie buki bebūtų, bet perprato liberalaus politkorektiškumo padiktuotas žaidimo taisykles ir išmoko reikšti savo mintis taip, kad juridiškai neprikibsi), tad griebėsi menkystų įrankio - politiškai motyvuoto skundo nekenčiamo asmens darbdaviui, tikėdamasis, jog šis išsigąs viešų kaltinimų dangstant "homofobą" ir atleis Panką iš darbo. 

Tipiškas bandymas susidoroti neteisiniu keliu.

Jeigu Panka turėtų proto, laiko ir pinigų, galėtų pasisamdyti advokatą ir kreiptis į teismą dėl persekiojimo už įsitikinimus. Atsižvelgiant į savaitės senumo Pancerovo, Černiausko ir Griteno viešus pasipiktinimus ir patyčias, kad Panka po ilgų paieškų rado darbą LIDL darbininku, byla galėtų būti perspektyvi."
---------------

Nuo savęs tik pridėsiu, kad mano subjektyviu vertinimu taip elgtis - siekti neteisminio susidorojimo su ideologiniu oponentu per poveikį jo darbdaviui - gali tik visiškas Dvasios Ubagas.

Labai tikiuosi sulaukti laikų, kuomet tolerantiškas homjaunimas paragaus savo pačių užmaišytos duonos. Ir juos mes iš darbo už jų viešai išreikštas pažiūras, kurios nepatiks įtakingoms jėgoms. 

Tada aš ginsiu ir jų teises į Žodžio laisvę. Nepaisant to, kad jie yra Dvasios Ubagai.