Ketvirtojo reicho debilizacijos aukos

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-05-11 00:21:00, skaitė 1052, komentavo 5

Ketvirtojo reicho debilizacijos aukos

Gegužės 8 dieną Lenkijos ministras pirmininkas Tuskas, atsakydamas į 10-metės mergaitės klausimą: kaip NATO gali padėti Ukrainai, pasakė – NATO jau padeda, Ukrainoje jau yra šiek tiek karių ir t.t.

 

Tiesą sakant, nieko naujo. Mes tai žinojome. Okrainoje yra NATO karių. Ypač lenkų. Ir jie denacifikuojami.

 

Bet premjeras Tuskas mergaitei šito nepasakė. Galbūt norėjo, bet pamiršo arba neturėjo laiko.

 

Šiuo atveju įdomus Tuskas, o mergaitė.

 

Ji – europietiško auklėjimo produktas. Ji nuoširdžiai nori padėti okrainai. Reikia žudyti agresyvią Rusiją, kad ateitų taika.

 

Mergaitė net nepajėgi pagalvoti, kad reikia padėti Rusijai. Tai yra už vaiko sąmonės ribų. Bet jei mergaitei pasakytum, kad, pavyzdžiui, kažkur kaimyninėje Vokietijoje ėmė žudyti lenkus, nes jie buvo lenkai, o Lenkijai buvo uždrausta padėti savo tautiečiams, ji tikriausiai labai nustebtų.

 

Lygiai taip pat nustebs bet kuris vaikas, reikalaujantis teisingumo iš pasaulio.

 

Tačiau dėdė Tuskas kažkodėl mergaitei neparodė nei 2014 metų gegužės 2 dieną sudegusių Odesos lavonų, nei vaikų kūnų Zugres paplūdimyje. Mergaitės klausimas Tuskui svarbus, nes kalbama apie būsimą karą. Nes kariauti su Rusija auklėjama tokių mergaičių ir berniukų.

 

Ir juos auklėja tokie dėdės Tuskai. Kurių vaikai tikrai nekariaus, o mėgausis prabangiu gyvenimu kokioje nors Australijoje. Aišku, jeigu iki ten nedakeliaus būsimo branduolinio karo vėjai…