ES ir litukrijos fašistinę chuntą gruzinai pasiuntė VELNIOP!

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-05-15 20:18:00, skaitė 1116, komentavo 7

ES ir litukrijos fašistinę chuntą gruzinai pasiuntė VELNIOP!

Gruzijos vyriausybė atsisakė susitikti su į Gruziją atvykusiais fricų, pšepanstvų, čekų, latviešų, litukrų ir estliandijos atstovais, kurie norėjo gruzinams patvirtinti savo tvirtą įsipareigojimą laikytis demokratijos ir nesikišimo į užsienio valstybių vidaus reikalus principų.

 

Linkiu gruzinų žmonėms išlikti tvirtiems ir nepasiduoti sorošinių fondų finansuojamiems fašistams.

Neatsilaikius jiems bus numatyta vienintelė lemtis-būti inkorporuotiems į vakaroidinių satanistų civilizaciją. Su visomis iš to išplaukiančiomis pasekmėmis.

 

P.S.

 

Įtikinėjimo choras Gruzijai nekvailioti ir atšaukti užsienio agentų įstatymą, prie kurio šiandien prisijungė pribaltikos limitrofijų užsienio reikalų ministrai, išpildo labai paprastą užmaskuotą tezę: jei nori išsaugoti europietišką svajonę, europietišką pasirinkimą ir vietą Europos šeimoje tavo kelias yra karas.

 

Kaip ir Ukrainai.

 

Akivaizdu, kodėl vakaroidiniams banditams itin svarbi jos kišimosi į Gruzijos vidaus reikalus infrastruktūra. Visi šie šimtai ir šimtai žiniasklaidos priemonių, NVO, karingų „TikTokerių“.

 

Siekiant susukti daugumos rankas po kitų parlamento rinkimų, pasitelkus naują „Rožių revoliuciją“, priversdama juos priimti į valdančiąją koaliciją ir vyriausybę mažumą – radikalius Saakašvilio ir vakaroidų šalininkus, kurie pagaliau suteiktų vakaroidams taip ilgai lauktą antrąjį frontą, organizuojant naują 08.08.08.

 

Taigi, Gruzijoje vyksta kova už ir prieš šį scenarijų.