Facebook užblokavo garsaus vokiečių rašytojo Udo Ulfkotte puslapį, kuriame autorius reklamavo savo naują knygą, kritikuojančią ES migracijos politiką

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://sauksmas.lt/facebook-uz... 2016-07-10 12:13:17, skaitė 2865, komentavo 0

Facebook užblokavo garsaus vokiečių rašytojo Udo Ulfkotte puslapį, kuriame autorius reklamavo savo naują knygą, kritikuojančią ES migracijos politiką

Udo Ulfkotte žodžiais,  knyga pasakoja  apie tai, kad valdžia ir centrinės MIP slepia migrantų nusikaltimus Europoje. Savo  interviu RT  jis pažymėjo, kad nepaisant taip vadinamos žodžio laisvės, socialiniuose tinkluose yra cenzūruojama tūkstančiai paskyrų.

Įžymus Vokietijos žurnalistas, daugelio bestselerių autorius dr.Udo Ulfkotte, pristatydamas savo naują knygą „Grenzenloss Kriminel“ (Nusikalstamumas nesant sienų), kurią parašė kartu su buvusiu policijos darbuotoju Stefan Schubert, pažymi, kad „Politikai ir masinės informacijos priemonės sako mums: Dėl masinės migracijos niekas nesikeičia. Atviros sienos-tai puiku! Pabėgėlių srautai tai pliusas. Niekas iš „Biodeutschen“ neturi keisti savo gyvenimo. Kiekvienas gali vaikščioti bet kuriuo paros laiku, bet kuriame mieto rajone. Moterys per daug nerizikuoja. Automobiliai nebus pavogti arba apšaudyti. Mes gyvename geriausiame iš visų pasaulyje! Bet šis melas nesutampa su tuo, ką pergyvena žmonės kiekvieną dieną. Kad atėjo įprastinio gyvenimo pabaiga, saugumo jausmo pabaiga – tai patirtis.“

Bendra Udo Ulfkotte ir Stefan Schubert knyga atskleidžia skaitytojams, kokia yra iš tikrųjų rimta situacija su atvykėlių nusikalstamumu Vokietijoje. Autoriai knygoje pateikia Vokietijoje neskelbtą informaciją, tarp kurios yra ir specialiųjų tarnybų dokumentai.

Žurnalistinio tyrimo rezultatai akivaizdūs: islamo valstybė jau senai šeimininkauja Vokietijoje, šariatas praktikuojamas Vokietijoje, radikalūs musulmonai treniruojami Bundesvere, realiai gresia pilietinis karas, turkų ir libaniečių nusikaltėlių gaujos dalinasi Vokietijos teritoriją, kuria No-Go teritorijas, 600000 nelegalių migrantų, kuriems nesuteiktas prieglobstis, nėra deportuojami iš Vokietijos, Vokietijoje veikia ROCKER klubai “Osmanų Vokietija”, kurie skelbia siekį užkariauti Vokietiją.

Ši knyga, autorių nuomone, „tėra lengvas pasivaikščiojimas“, ji švietėjiška. Tai informacinis priešnuodis kairiųjų liberalų valdomai valstybei ir jų kontroliuojamoms MIP. Kiekvienas turi gydytis pats, gydyti savo gimines, pažįstamus ir draugus. „Dar niekas neprarasta! Mes turime teisę saugiai gyventi pasaulyje! Mes turime teisę gyventi nebijodami.“ – rašo autoriai šios knygos anotacijoje.

Udo Ulfkotte pažymi, kad “Amazon” boikotavo knygą, ji ten „dar nepaskelbta” sąraše. Tėra tik kaip nuoroda. „Bananų Respublikoje Vokietijoje dabar vėl veikia cenzūra …“, – konstatuoja Udo Ulfkotte.

Savo interviu RT Udo Ulfkotte papasakojo apie savo konfliktą su Facebook administracija.

https://www.youtube.com/watch?v=e65QsK2m2hI

Udo Ulfkotte pasakoja: „Aš paskelbiau Facebook pranešimą su reklama savo naujos knygos, kurią parašiau kartu su buvusiu policininku. Savo puslapyje aš tiesiog papasakojau apie jos turinį. Bet jie ėmė ir užblokavo mano paskyrą. Mūsų teisingumo ministerija ne kartą skelbė, kad, jei vartotojai talpins į Facebooką politiškai nekorektiškus pranešimus, jų paskyros bus blokuojamos. Dabar tai įvyko su manim“, – pasakė žurnalistas.

Jo žodžiais, tas pats vyksta su šimtais ir tūkstančiais kitų vartotojų. „Tokia dabartinė situacija taip vadinamose laisvose demokratinėse valstybėse, kur yra MIP ir žodžio laisvė. Tokia šiandien yra Vokietijos realybė“, – pabrėžė Udo Ulfkotte.

Ankstesnės mūsų publikacijos apie Udo Ulfkotte kūrybą:

http://sauksmas.lt/pabegeliu-industrija.html

http://sauksmas.lt/pabegeliu-verslas-atejo-i-lietuva-prostitutes-nesnaudzia.html