Petras Kurmelis. Kas sieja "Hamas" ir Makaraitytę?

Autorius: Petras Kurmelis Šaltinis: https://www.facebook.com/profi... 2024-06-10 18:50:00, skaitė 1062, komentavo 2

Petras Kurmelis. Kas sieja

Indrė Makarova, aktyvi Kremliaus trubadūrė, neapykantos kurstytoja, antisemitizmo bei homofobijos kurstytoja, ko gero praėjusi mokymus geriausių Rusijos propagandonų, tokių kaip Skabajava ir Solovjovas mokyklose, nestabdo. Šį kartą jai užkliuvo performansas "Spalvos sušildo" ir žinoma, jo atlikėjas, laisvasis menininkas Raimondas Šimaitis.

Bet, neturėdama prie ko prikibti ji, Rusijos propagandonų stiliumi, pamini performanso autorių, pamini kitame miesto gale protestavusį Grafą, paskui pamini neva mes jau apsivalėme profilius, (aš nieko nevaliau) neva žiūrėk, jau čia kažkas kažką slepia, o vėliau žygiuoja link Vokietijos AfD, pamini kažkokį man nežinomą Alenčiką, nukeliauja iki "kriaušių" prie Seimo, visa tai įvelka į Kremliaus apvalkalą ir pabaigoje rašo:

"O Šimaitis pagal jo gerbėjus - irgi iš to paties lizdo. Jo postuose - reto vulgarumo antisemitizmo ir homofobijos apraiškos. Ir kremliaus propagandą atitinkančios mintys."

Dieve, Dieve, kaip gražu. Koks baisus žmogus tas Šimaitis ir jo sekėjai, skaitytojai, ir draugai, baisūs žmonės.

Mes bent jau žmonės, padorūs žmonės, skirtingai nuo perkamų neva žurnalistų transliuojančių tai, už ką sumokama.

Na, Šimaitis irgi gali Makarovos stiliuku parašyti, ne problema.

Indrė Makarova (Makaraitytė) buvusi vedusio Izraelio ambasadoriaus palydovė, apgailėtinos reputacijos Kremliaus valios retransliuotoja, liūdnai pagarsėjusi savo apgailėtinais išsišokimais prieš Lietuvą ir iškilius lietuvius, aktyviai nešanti Kremliaus žinią ir besipiktinanti jei kas jos nevykdo, ilgai ir nenuilstamai skatinanti antisemitizmą Lietuvoje, nestabdo.

Išreiškusi neva aktyvų palaikymą LGBTIQH+ eitynėms, iš tiesų ji aktyviais savo veiksmais remia eitynių metu perduodamą žinutę "Laisvę Palestinai", kurią neša eitynių dalyviai.

Nesiimsiu samprotauti kodėl Makaraitytė metėsi į "Hamas" teroristų rėmėjų gretas, bet manau, tai įtakoja tai, kad Izraelio ambasadorius išvyko namo, pas žmoną, o ją, savo ištikimą palydovę, paliko tvarkytis vieną su dviem vaikais. -Tai čia toks kaip ir mini kerštas?

Galėčiau valandų valandas rašyti apie tai, kaip Makaraitytė transliuoja Kremliaus valią Lietuvoje ir kaip apsukriai tai įvelka į apvalkalą, neva ji perduoda kitą žinią, bet akivaizdu tai, kad labai dažnais atvejais, nežinia kodėl, Kremliaus ir Makaraitytės interesai Lietuvoje sutampa.

Labai džiaugiuosi, jog ši Kremliaus interesų retransliavimo žvaigždutė jau gęsta ir kuo toliau, tuo mažiau žmonių tiki jos pasakomis, nors ir įvilktomis į neva tiesos rūbą.