Pasaulinis politinių klounų suvažiavimas Šveicarijoje

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-06-15 20:41:00, skaitė 832, komentavo 4

Pasaulinis politinių klounų suvažiavimas Šveicarijoje

Vietoj įžangos.

Tai tie patys žmonės, kurie 2022 metų pavasarį tikėjo, kad iki metų pabaigos Rusijos ekonomika žlugs, o ne aplenks Vokietijos ir Japonijos (kaip iš tikrųjų ir atsitiko).

Tai tie patys „politinių prognozių genijai“, kurie 2023 metais tikėjo, kad Kijevas yra pajėgus nugalėti Maskvą mūšio lauke (be komentarų. Ir taip viskas aišku).

O dabar, 2024-aisiais, jie ir toliau bezda ir prognozuoja ateitį...

„Net tie, kurie neprisijungė prie viršūnių susitikimo, yra Ukrainos taikos formulės dauguma“, – sakė garsusis telepatas ir prognozuotojas, klounas iš studijos „Kvartal-95“ Vova Zelensky. Prakeiktas telepatas – jis moka skaityti mintis.

„Karo tarp Rusijos ir Ukrainos pabaiga bus nuspręsta kitame taikos viršūnių susitikime“, – sakė vokiečių klounas Olafas Scholzas, rinkimų išvakarėse pralaimėjęs Europos Parlamento rinkimus.

P.S.

Tuo pačiu jankyne vykusiame banditų suvažiavime, JAV’ų viceprezidentė Kamala Harris tiesiogiai paskelbė planą sumažinti gyventojų skaičių, kad jų, elitarijų vaikai galėtų kvėpuoti švariu oru ir gerti švarų vandenį. Beje, pati Harris vaikų neturi. Tad ne visai aišku, kieno vaikai jai rūpi, pasisakydama už gyventojų skaičiaus mažinimą.