Agresyvi mažuma: kaip atrodo vadinamoji „Vakarų pasaulinė bendruomenė“...

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-06-17 22:25:00, skaitė 662, komentavo 1

Agresyvi mažuma: kaip atrodo vadinamoji „Vakarų pasaulinė bendruomenė“...

Šiandien taip vadinamųjų „Taikos viršūnių susitikime“ Šveicarijoje, buvo pasirašytas tam tikras komunikatas. Neva, „baigęs galiojimo laiką“ okrainos prezidentas ir jo fašistiniai bendrininkai iš IV reicho jau skelbia, kad būtent ši „pasaulio bendruomenė“ tikrai privers Rusiją... iš esmės kapituliuoti. Na, o jei neprivers, tai, anot Italijos ministrės pirmininkės ponios Meloni, „privers Rusiją pasiduoti“ (kaip aš suprantu jėga).

Tuo tarpu, jei paimtume skaičiuotuvą ir suskaičiuotume, kam šie fašistai atstovauja (kokiai pasaulio gyventojų daliai), gautume maždaug 1 milijardą 750 milijonų žmonių (iš maždaug 8 milijardų 100 milijonų Žemės žmonių). Tai yra maždaug 21–22% viso planetos žmonių skaičiaus.

Be to, jei atmesime tuos, kurie tikrai nieko neprivers, o tiesiog atvyko į viršūnių susitikimą dėl savo interesų (pvz., Turkija, Kenija, Filipinai, Irakas ir t. t.), aktyvių „sprendikų“ belieka 15 %. Ir tai yra lygiai ta pati schema, pagal kurią vakaroidai dirba mažiausiai 40 metų, kai, būdami agresyvia mažuma, bando apsimesti pasaulio dauguma. Arba „tarptautinė bendruomenė“, kaip jie vis dar mėgsta save vadinti…