Sionistas Arkadij Vinokur: o pas jus žydus muša

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.lrt.lt/naujienos/n... 2024-06-24 20:47:00, skaitė 1532, komentavo 5

Sionistas Arkadij Vinokur: o pas jus žydus muša

Žydas raitosi iš skausmo kai jis tau smeigia peilį.

Sionistas Arkadij Vinokur, žudikų valstybėje Izraelyje baigęs žudikų kursus, gal net žudęs arabus, o šiandien Lietuvoje darantis "be pykčio" performansus vaikams, sako, kad nususę lietuviai ir rusakalbiai vatnikai nekenčia žydų.

Lyg šito būtų negana, Lietuvoje atsirado grynai antisemitinė partija, vadovaujama vyriausio Lietuvos antisemito Remigijaus Žemaitaičio. Jis pavadino partiją „Nemuno aušra“. Pavadinimas kvepia nusususiu sovietiniu kolchozu, gal todėl maršistus (o ir kitus Darbo ir kitų panašių partijų likučius bei šiaip žydų nekenčiančius vatnikus) taip traukia į tą pusę, kaip muses prie maitenos. Matyt, sunku susivaldyti, kai nostalgija sovietams ir naciams užplūsta perkaitusias smegenis.

Kiekvieną kartą naujienose nuskambėjus dar vienam žydų darbui Gazoje, Vakarų Krante, Sirijoje arba Libane, visi žydų influenseriai po visą pasaulį ima plauti žudikų mundurą. Šį kartą žydai vežė arabą ant kapoto, persirenginėjo nužudytų ar pabėgusių arabių drabužiais, iš katapultų, lankų ar su padegamaisiais užtaisais iš lėktuvų padeginėjo miškus Libane. Nekūrybiškai žudomi arabai jau nieko nedomina ir žydai gali juos tiesiog žudyti.

Tiek metų žudydamas Izraelis tapo tikra ir pirma pasaulyje žudikų valstybe.

Šį kartą Arkadij Vinokur nukreipia dėmėsį demonstruodamas klasikinį žydišką chamiškumą (chutzpah), vadindamas dar nė tinkamai nesusiformavusią partiją antisemitine, jos vadą vyriausiuoju antisemitu, ir dar visą vatnikų žmonių grupę apkaltina žydų nekentimu, taip skatindamas didelio masto neapykantą.

Žydai apšiko Lietuvos altorių. Tuo tarpu LRT tai platina. ŽEIT nieko nesako. Lietuvos policija irgi nieko nesako.