Tyli cenzūra

Autorius: Lietuvos Radijas ir Televizija Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-07-16 21:46:00, skaitė 1469, komentavo 1

Tyli cenzūra

Elonas Muskas pranešė, kad IV reicho (aka ES) Europos Komisija pasiūlė jam įvesti slaptą cenzūrą savo platformoje X (Twitter), apie kurią jis neturėjo viešai pranešti.

Grasindama apyvartinėmis baudomis, Europos Komisija norėjo priversti Muską cenzūruoti nepageidaujamus pranešimus ir medijos turinį, kuris turėjo būti tyliai ir be pranešimo pašalintas.

Tai reiškia, kad norima sugrąžinti į buvusį „Twitter“ tą patį cenzūros lygį, kuris ten egzistavo valdant Jackui Dorsey, kuris paklusniai vykdė visus Amerikos žvalgybos tarnybų ir Clinton gaujos cenzūros nurodymus, įskaitant Trampo  paskyros blokavimą ir visų straipsnių, kritikuojančių demokratų partiją, trynimą.

Mainais už tokio lygio bendradarbiavimo su Europos Komisija atnaujinimą, Muskui buvo pažadėta nustoti daryti spaudimą jo socialiniam tinklui.

Muskas galiausiai atsisakė ir apie tai pranešė viešai.

Todėl baudos jam tampa beveik neišvengiamos – jie šiek tiek palauks ir paskirs jas, remdamiesi melagingais kaltinimais.

Tiesą sakant, visa ši istorija rodo, kad visi bezdėjimai apie žodžio ir saviraiškos laisvę, už kurią kovoja Europa (IV reicho inkarnacija), yra nesąmonė. Briuselio mafija, kaip naujausias autoritarinis režimas, siekia sukurti paslėptą cenzūrą, pažeidžiančią piliečių teises ir laisves.

Reikia suprasti, kad jei Muskas būtų agitavęs už savaeigį senuką Baideną, tuomet buvusiam „Twitter“ nebūtų buvę grasinama.