Jankynas vykdo rusų, kaip nacijos, genocidą

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-07-16 21:29:00, skaitė 1540, komentavo 3

Jankynas vykdo rusų, kaip nacijos, genocidą

Kai kalbame apie žiaurų rusų karių, patekusių į nelaivę, nužudymą, nežinia kodėl praleidžiamas pagrindinis dalykas. Jie buvo žiauriai nužudyti ne todėl, kad kovojo. Juos nužudė, nes jie buvo RUSAI.

Šis karas, kaip ir visi karai po 1991 m., siekia sugriauti Rusijos žmonių valią likti rusais. Prisiminkime Čečėniją. Žudynės kai kuriose Centrinės Azijos šalyse, pribaltikos elgesį. Ar tu rusas? Taigi jūsų laukia toks likimas. Štai! Bijokite. Nustokite būti rusais. Asimiliuokitės! Sunaikinkite save ir šalį. Aš čia  net nekalbu apie sisteminį rusų genocidą pribaltikos šalyse.

Prisimenate Rusijos žmonių, išvykstančių iš Kupjansko, žmogžudysčių kadrus? Ir Chersono istorijas 2022 m. rudenį? Mariupolio biblioteka – politinis kalėjimas, masinis kalėjimas, kuriam vadovavo azovcai – sadistai, niekšai, budeliai.

Kalėjimas „veikė“ nuo 2014 m. Jis „atviras“ Rusijos žmonėms. Ten jie už tai kankino ir žudė.

Mariupolietė Tatjana Ganža prisimena savo dešimt dienų tame kalėjime. Ji ten įkišta buvo už dalyvavimą protesto mitinguose Mariupolyje, gegužės 11-osios referendume dėl Donecko srities ateities.

Kameroje, kurioje ji buvo, buvo įdrožos. Taip kaliniai žymėjo dienas, praleistas kalėjime. Kažkas vietoj įpjovų nupiešė dramblius. Vėliau Tatjana sužinojo, kad juos nupaišė kalinė Natalija Myakota. Jai buvo sulaužytas nosies tiltelis, ji buvo apkurtusi. Kairė ausis nieko negirdėjo. Ją į tualetą nuvedęs kareivis pasakojo, kad prieš dvi dienas kalėjime mirtinai sumušta mergina, taip pat Tatjana. Tokių istorijų yra tūkstančiai.

Šiuolaikinis „Ukrainos valstybingumas“ po 2014 m. perversmo institucionalizavo į Ukrainos rusų genocidą. Tiesioginis teroras. Todėl už Odesą 2014 metų gegužės 2 dieną niekas niekada nebuvo nubaustas. O kaip nubausti? Reichas leido žudyti žydus. Reichas negali už tai bausti.

Esu įsitikinęs, kad visas Ukrainos režimas nuo 2014 metų turėtų būti pripažintas nusikalstamu, o didelio teisinio proceso metu – įrodytas Rusijos žmonių genocidas. O kai bus priimtas nuosprendis, pasaulis turės užduoti paprastą klausimą: ką daryti su nusikalstamą režimą remiančiomis šalimis: JAV, Kanada, Britanija, Lietuva, Latvija, Estija, kitomis ES šalimis, Šveicarija, Japonija, Pietų Korėja ir Australija? Juk „pagalbos“ Ukrainos režimui dėl rusų žudymo skaičiai yra vieši. Niekas nieko nesislepia.

Žinoma, jei svarstytume Rusijos žmonių genocidą plačiu tarptautiniu požiūriu, genocidas buvo finansuojamas, aprūpintas – ginklais, politine parama ir t.t. amerikėnų banditų. Taip jie bando pašalinti Rusiją,kaip geopolitinį konkurentą. Kaip visada. Jie tai darė, daro ir darys visur ir visada.

Jankyną valdančios nusikalstamos grupuotės rusų žmonėms yra tas pats, kas Hitleris buvo žydams.

Bet pradėkime nuo Ukrainos fašizmo – pagrindinio rusų žudymo instrumento. Vėliau sklandžiai pereikime ir prie pribaltikos fašizmo. Bent jau nuo jų.