Jungtinės Banditų Valstijos greičiausiai kovos trijų frontų karą prieš Rusiją, Kiniją ir Iraną

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-08-21 20:50:00, skaitė 1169, komentavo 4

Jungtinės Banditų Valstijos greičiausiai kovos trijų frontų karą prieš Rusiją, Kiniją ir Iraną

Jungtinės Banditų Valstijos greičiausiai kovos trijų frontų karą prieš Rusiją, Kiniją ir Iraną.

Taip sako Alexas Karpas, vienas iš „Palantir“ įkūrėjų.

„Palantir“, kuriančios programinę įrangą JAV gynybos ir žvalgybos agentūroms vadovas perspėjo, kad ateityje jankynui gali tekti kariauti trijuose skirtinguose karo teatruose. Jankynas greičiausiai atsidurs trijų frontų kare su Kinija, Rusija ir Iranu, sakė jis ir pabrėžė, kad Pentagonas turi ir toliau visu greičiu siekti autonominių ginklų kūrimo.

„Manau, kad išgyvename erą, kai branduolinis atgrasymas nebėra veiksmingas, nes Vakarai vargu ar panaudos ką nors panašaus į branduolinę bombą, o mūsų priešai gali“,

– sakė Karpas.

Jis taip pat teigė, kad kariuomenė yra labai arti to, kad autonominiai dronai, galintys veikti savarankiškai, taps pagrindiniu JAV ginklu.

Kas tas „Palantir“?

2003 m. jį įkūrė penkių žmonių grupė, įskaitant Karpą ir jo Stanfordo teisės mokyklos bendramokslį Peterį Thielį.

Pradiniame plėtros etape įmonė gavo finansinę paramą iš CŽV rizikos fondo - „In-Q-Tel.

Labiausiai žinomas įmonės rezultatas – teroristo Bin Ladeno buvimo vietos nustatymas, po kurio CŽV jį pašalino.

Vardas Palantir kilęs iš „palantíri“ – brangakmenių J.R.R. fantastiniuose Tolkieno kūriniuose. Įmonės biuras randasi Palo Alto mieste, Kalifornijoje. Jis yra dekoruotas „Žiedų valdovo“ stiliumi ir pramintas „The Shire“.

Pats Karpas gimė Niujorke žydų pediatro ir juodaodžio menininko šeimoje. Sergantis ADHD, jis save apibūdina kaip „žydą ir rasinės dviprasmybės disleksiką“. Pritaria demokratei Kamalai Harris ir jos vykdomai politikai.

Įdomiausia, kad jis rimtai tiki, kad Vakarų civilizacijos ateitis gula ant jo firmos Palantiro pečių, pažymėdamas, kad be jos programinės įrangos „Europa jau būtų surengusi didžiulius spalio 7-osios teroristinius išpuolius“. Ir šie išpuoliai, jo nuomone, atvestų į valdžią kraštutinius dešiniuosius, kurie būtų nusiteikę prieš jankyną.

Taigi, čia matome dar vieną jankyno demokratų partijos elito atstovą, kupiną jankiško šovinizmo, kuris yra „rasiškai dviprasmiškas“ (jo paties nuomone) ir serga ADHD sindromu nei didybės manija.

Štai tokie ligoniai ir valdo visą Rytų Europą, tame tarpe ir Litukriją.