Kaip Lietuvoje buvo perlaidoti fašistai

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-08-29 00:04:00, skaitė 994, komentavo 17

Kaip Lietuvoje buvo perlaidoti fašistai

Tuo metu, kai Lietуvоje, chuntos paverstoje į litukriją, barbariškai naikinami Tarybinių karių kapai ir griaunami jiems skirti paminklai, nusispjovus į visus pasirašytus tarptautinius susitarimus, litukrijos chuntistai simpatijų Trečiojo Reicho naciams ne itin slepia.

Ir tame nėra nieko nuostabaus. Juk visa jų gyvenimo emė yra tarnauti didiesiems vakaroidiniams "civilizatoriams". Be šios tarnystės, nebeliks jų gyvenimo prasmės.

Taigi, kas atsitiko?

Ogi fricų-nacių okupantų palaikai, su visa garbe, buvo perlaidoti Kauno karių kapinėse, Šančiuose.

Perlaidojimo organizatorius buvo Nacionalinė vokiečių karių kapų priežiūros sąjunga. Iš viso buvo perlaidoti 79 fašistai.

Pagerbti fašistų atminimo atvyko Vokietijos ambasados, Bundesvero, Bundestago ir litukrijos kariuomenės atstovai. Skambant Koblenzo karinio orkestro garsams, jie apraudojo fašistų žūtį, o litukrijos kariškiams buvo patikėta nešti kai kurių fašistų palaikus.

P.S.

Gerai įsižiūrėkite į pasutinę nuotrauką. Joje galite pamatyti litukrijos vojakos graudžias akis, o veide-sustingusią pagarbą. Juk buvo leista prisiliesti prie vakaroidinių „civilizatorių“ kaulų… kuomet matai tokias nuotraukas supranti, kad ateities ši teritorija, pavadinimu Lietuva, neturi…

P.P.S.

Nesenai paaiškėjo įdomus faktas. Kuropatuose, kur buvo vykdomos masinės egzekucijos, egzekucinių grupių sudėtyje masiškai dalyvavo latviai, lietuviai ir ukrainiečiai.